Webshop

King en webshop

Alles op één plek, zo zou je de webshop koppelingen met King Software kunnen omschrijven. Artikelen aanmaken, orderbeheer, leveringen, verwerken van betaling, alles centraal geregeld met King software. Door alles centraal te beheren:

  • maak je minder fouten
  • zijn voorraad en prijzen altijd up-to-date
  • worden orders automatisch verwekt
  • bedien je meerdere webshops vanuit 1 administratie

Wil jij je artikelen niet alleen in je eigen webshop verkopen? Wij kunnen King ook koppelen aan bijvoorbeeld Bol.com. Synchroniseer je artikelen, voorraad en prijzen direct vanuit King. Hiermee voorkom je dubbel werk.

Wil je een persoonlijk aanbod, met prijsindicatie?

King@plusautomatisering.nl
0528 – 372391

Interesse in King? Vraag nu een gesprek aan.

Vraag nu vrijblijvend een telefonisch gesprek aan om te inventariseren wat King voor jou kan doen. Hierbij kunnen we direct een prijsindicatie geven en hopen we een snelle inschatting te kunnen maken van de King producten waar jij wat aan hebt. Na een eerste telefoongesprek komen we graag vrijblijvend bij je langs om de verdere details en gewoontes van jullie bedrijf door te spreken. Welke wensen heb je en welke oplossingen passen daar het beste bij. Als dat dan allemaal nog steeds interessant is, kunnen we een King pakket voor je gaan inrichten en hieraan de juiste koppelingen maken, vanaf dat moment kunnen er inrichtingskosten in rekening gebracht worden. In overleg uiteraard.