Het systeem dat automatisch besteladviezen geeft

Handmatig de voorraad turven? Dat is straks verleden tijd

Voor veel inkopers is het einde van de middag het drukste moment van de dag. Dat is namelijk het tijdstip waarop de voorraad moet worden geturfd, om te kijken wat er nog moet worden bijbesteld.

Met onze slimme software is dat voorgoed verleden tijd. Handscanners registreren elke verkoop in realtime, zodat de software een alert afgeeft zodra een voorraadtekort dreigt.

Nooit meer ‘nee’ verkopen

Geen enkele onderneming wil ‘nee’ verkopen. En met onze software hoeft dat ook niet meer. Onze software registreert alles wat het magazijn binnenkomt en verlaat, en voorspelt voorraadtekorten ruim voordat ze ontstaan. Gebaseerd op de daadwerkelijke omloopsnelheid, rekening houdend met de levertijd per leverancier.

De assistent die met je meedenkt

Slimmer kiezen waar je inkoopt

Scherp inkopen vraagt om het nodige uitzoekwerk. Gaan we voor een korte levertijd tegen een hogere inkoopprijs? Of kiezen we die goedkopere leverancier, waarvan we weten dat de goederen drie weken onderweg zijn?

Onze software berekent de verschillende opties en presenteert de keuzemogelijkheden in een overzichtelijk dashboard. 

Stop met inventariseren en begin met slimmer kiezen, met de slimme software geleverd door King Expert Center.

Slimmer én voordeliger inkopen met automatische besteladviezen

Slimme algoritmes gaan hiermee helpen en creëren besteladviezen die zorgen dat het onderdeel voordelig en tóch op tijd wordt ingekocht.

King Expert Center is voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis
"Dankzij King Expert Center weet ik wat er is verkocht, zelfs voordat het weg is."
Afnemer van KING Business Software
Karin van Dam-Simon
Eigenaar Simon Speelgoed

Slimmer inkopen met automatische besteladviezen? Neem contact op en ontdek hoe je tijd en geld bespaart.

Veelgestelde vragen over automatische besteladviezen

Onze voorraadbeheer software kent de actuele voorraadstatus. Hierdoor kan de King besteladviezen creëren, rekening houdend met welke minimum- en maximumvoorraden je wilt hanteren en wat de levertijd per leverancier is.

Hierdoor kan inkoop gemakkelijk een overzicht genereren van de te bestellen artikelen. Is het besteladvies akkoord? Dan stuurt  de inkoper de bestelling met één muisklik door naar de leverancier.

Met handscanners registreren de magazijnmedewerkers elk product wat het magazijn verlaat, van een volle pallet tot de kleinste schroeven. Elke mutatie wordt real-time verwerkt in het centrale ERP-systeem, waardoor de actuele voorraadstatus altijd beschikbaar is.

Wij zetten graag een demo voor je klaar. Neem vandaag nog contact op, en we regelen het gelijk.