Sneller werken en minder fouten met artikelbeheer software

Artikelbeheer software voorkomt monnikkenwerk

Zodra het productaanbod groeit, groeit ook de hoeveelheid informatie die je moet verwerken in de webshop. Maten, kleuren, levertijden: allemaal moeten ze handmatig worden ingevoerd in het CMS.

Bij kleine webshops is dit nog te doen, maar zodra de omzet groeit neemt ook de hoeveelheid werk toe. Productinformatie verandert immers voortdurend.

Het gevolg is dat de mensen op kantoor veel werk moeten verzetten om alles kloppend te krijgen. Vaak is dat dubbel werk, en daardoor dus niet efficiënt.

Met onze artikelbeheer software behoren bewerkelijke mutaties aan de productinformatie definitief tot het verleden. Onze software beheert de artikelinformatie op één centrale plek, waardoor er sneller wordt gewerkt en de ruimte voor fouten fors afneemt.

Vertrouwd door het mkb

Ondernemers in Noord-Nederland vertrouwen op de flexibele oplossingen van King Expert Center.

accountancy-systeem

King Software zet je op een voorsprong.

Voortaan wordt productinformatie ingelezen in een centrale database, bijvoorbeeld vanuit Excel-lijsten van de leverancier of met koppelingen (API’s) met andere systemen, waaronder het systeem van de inkoper en het voorraadbeheer-systeem.

Doordat informatie gemakkelijk doorvalt, blijven handmatige mutaties tot het minimum beperkt. En staat de productinformatie goed? Dan wordt de juiste informatie automatisch ingelezen in alle webshops.

"Vroeger waren we zó druk met administratie dat voor acquisitie geen tijd was. Dankzij King Expert Center hebben we weer tijd over."

Centraal beheer is beter

Krachtig dankzij API-koppelingen

Bijna alle productinformatie komt vanuit een ander systeem. Waarom zou je die handmatig moeten copy-pasten, als je die ook automatisch kunt synchroniseren?

Vanuit deze gedachte is de artikelbeheer software van King voorzien van een groot aantal koppelingen.

Het resultaat is dat we de productdatabase kunnen koppelen aan alle bekende websiteplatformen (waaronder WooCommerce, Lightspeed en Magento), marketplaces (waaronder VidaXL en Beslist) en affiliates (zoals Bol.com en Amazon).

Sneller werken, minder fouten

Hexagon ingevuld kassa 2

Op maat geïmplementeerd

Wij zijn King Expert Center, specialist in slimme bedrijfsoplossingen. Wij ontwerpen oplossingen op maat voor het mkb, waardoor je meer gaat doen met minder mensen.

De benodigde software wordt door ons op maat afgestemd op jouw organisatie, inclusief het aanleggen van alle nodige koppelingen. 

Doordat we al het voorbereidende werk op ons nemen, zorgen we voor een vliegende start en kan elke medewerker vanaf dag één profiteren van onze slimme oplossingen.

Voorkom fouten en beheer de productinformatie op meerdere webshops vanuit de artikelbeheer software van King.

King Expert Center is voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis

Stapsgewijs van probleem naar oplossing

In een eerste telefoongesprek bespreken we de uitdagingen waar jouw bedrijf voor staat.

Tijdens dit gesprek ontdek je welke oplossingen King Expert Center biedt en krijg je een globale indicatie van de kosten.

In een tweede telefoongesprek nemen we de bedrijfsprocessen door en inventariseren we hoeveel medewerkers bij elk proces betrokken zijn.

Wij bedenken een flexibele oplossing voor jouw unieke uitdagingen en werken dit uit in King Software.

We komen bij je langs of plannen een overlegmoment via Microsoft Teams.

We vertellen welke oplossing we hebben ontworpen en tonen je hoe dat er in King Software uitziet.

We werken onze oplossing uit naar een gerichte offerte, inclusief een concrete planning. Zo weet je precies wat het kost en wanneer we opleveren.

Is de offerte akkoord? Dan begint de implementatie van onze oplossing.

De beloofde stappen worden nauwgezet uitgevoerd, waarbij we tijdens elke stap de impact op de productie zoveel mogelijk beperken.

We zorgen dat alle medewerkers op de dag van de livegang kunnen werken binnen de nieuwe systemen.

Iedereen ontvangt de juiste devices, inloggegevens en de bijbehorende werkinstructie.

Na de livegang bezoeken we de werkvloer en inventariseren we de meningen van de werknemers.

Aan de hand van feedback van de werkvloer kunnen we tips geven of wellicht nog extra stappen maken.

Een vraag over het gebruik van King Software? We zijn altijd goed bereikbaar en zitten voor je klaar.

wms-systeem en magazijn automatisering met Bart-Jan

Een partnership zonder poespas​

King Expert Center is automatiseerder in Noordoost-Nederland. Wij zijn geen mannen en vrouwen in driedelig pak, maar hardwerkende ondernemers (net als jij). Nuchter, direct en efficiënt.

Wij luisteren naar onze klanten, zetten hun problemen om in oplossingen en zorgen ervoor dat iedereen in het bedrijf die oplossingen goed kan gaan gebruiken.

Kortom: geen poespas, maar direct een snelle en betrouwbare oplossing gebaseerd op een duurzame partnership.

"Tijdens piekmomenten hebben we nu twee uitzendkrachten minder nodig."
Afnemer van KING Business Software
Bastiaan Kommers
Mede-eigenaar Nethroma

Zet jezelf op een voorsprong en vraag vandaag nog de demo aan.

Veelgestelde vragen over King Expert Center

Jazeker, onze systemen zijn te koppelen aan andere databases door middel van API's. We ondersteunen een groot aantal CMS-systemen en handelsplatformen.

 

Bijvoorbeeld:

 

CMS-systemen:

- Magento
- Lightspeed
- WooCommerce

Affiliates:

- Amazon
- Bol

Platformen:

- Beslist.nl
- VidaXL

Een PIM-systeem zoals King Software automatiseert veelvoorkomende administratieve handeling door informatie te importeren en te synchroniseren. De productinformatie valt vervolgens door naar de plek waar die informatie nodig is, zoals de webshop. Doordat dit met zo min mogelijk handmatige handelingen gebeurt, neemt de snelheid toe en de foutmarge af.

Er is zeker een demo-omgeving. We richten de demo specifiek in op basis van jouw bedrijf, zodat je precies kunt zien hoe de software jouw bedrijf verbetert. Vraag de demo aan en we komen langs.

5/5

Flexibele bedrijfssoftware op maat geïmplementeerd | Lees wat onze klanten zeggen