Sneller werken en minder fouten met artikelbeheer software

Artikelbeheer software voorkomt monnikkenwerk

Zodra het productaanbod groeit, groeit ook de hoeveelheid informatie die je moet verwerken in de webshop. Maten, kleuren, levertijden: allemaal moeten ze handmatig worden ingevoerd in het CMS.

Bij kleine webshops is dit nog te doen, maar zodra de omzet groeit neemt ook de hoeveelheid werk toe. Productinformatie verandert immers voortdurend.

Het gevolg is dat de mensen op kantoor veel werk moeten verzetten om alles kloppend te krijgen. Vaak is dat dubbel werk, en daardoor dus niet efficiënt.

Met onze artikelbeheer software behoren bewerkelijke mutaties aan de productinformatie definitief tot het verleden. Onze software beheert de artikelinformatie op één centrale plek, waardoor er sneller wordt gewerkt en de ruimte voor fouten fors afneemt.

King Software zet je op een voorsprong.

Voortaan wordt productinformatie ingelezen in een centrale database, bijvoorbeeld vanuit Excel-lijsten van de leverancier of met koppelingen (API’s) met andere systemen, waaronder het systeem van de inkoper en het voorraadbeheer-systeem.

Doordat informatie gemakkelijk doorvalt, blijven handmatige mutaties tot het minimum beperkt. En staat de productinformatie goed? Dan wordt de juiste informatie automatisch ingelezen in alle webshops.

"Vroeger waren we zó druk met administratie dat voor acquisitie geen tijd was. Dankzij King Expert Center hebben we weer tijd over."

Centraal beheer is beter

Krachtig dankzij API-koppelingen

Bijna alle productinformatie komt vanuit een ander systeem. Waarom zou je die handmatig moeten copy-pasten, als je die ook automatisch kunt synchroniseren?

Vanuit deze gedachte is de artikelbeheer software van King voorzien van een groot aantal koppelingen.

Het resultaat is dat we de productdatabase kunnen koppelen aan alle bekende websiteplatformen (waaronder WooCommerce, Lightspeed en Magento), marketplaces (waaronder VidaXL en Beslist) en affiliates (zoals Bol.com en Amazon).

Sneller werken, minder fouten

Op maat geïmplementeerd

Wij zijn King Expert Center, specialist in slimme bedrijfsoplossingen. Wij ontwerpen oplossingen op maat voor het mkb, waardoor je meer gaat doen met minder mensen.

De benodigde software wordt door ons op maat afgestemd op jouw organisatie, inclusief het aanleggen van alle nodige koppelingen. 

Doordat we al het voorbereidende werk op ons nemen, zorgen we voor een vliegende start en kan elke medewerker vanaf dag één profiteren van onze slimme oplossingen.

Voorkom fouten en beheer de productinformatie op meerdere webshops vanuit de artikelbeheer software van King.

King Expert Center is voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis

Zet jezelf op een voorsprong en vraag vandaag nog de demo aan.

Jazeker, onze systemen zijn te koppelen aan andere databases door middel van API's. We ondersteunen een groot aantal CMS-systemen en handelsplatformen.

 

Bijvoorbeeld:

 

CMS-systemen:

- Magento
- Lightspeed
- WooCommerce

Affiliates:

- Amazon
- Bol

Platformen:

- Beslist.nl
- VidaXL

Een PIM-systeem zoals King Software automatiseert veelvoorkomende administratieve handeling door informatie te importeren en te synchroniseren. De productinformatie valt vervolgens door naar de plek waar die informatie nodig is, zoals de webshop. Doordat dit met zo min mogelijk handmatige handelingen gebeurt, neemt de snelheid toe en de foutmarge af.

Er is zeker een demo-omgeving. We richten de demo specifiek in op basis van jouw bedrijf, zodat je precies kunt zien hoe de software jouw bedrijf verbetert. Vraag de demo aan en we komen langs.