Werkbriefjes zijn verleden tijd met een orderpicksysteem op maat

Werkbriefjes nodigen uit tot fouten

Ouderwetse werkbriefjes nodigen uit tot het maken van fouten. De briefjes kunnen verkeerd worden geïnterpreteerd, komen te laat op de juiste plek of raken soms gewoon domweg zoek. Verkeerde orders verlaten hierdoor het magazijn, met ontevreden klanten als resultaat.

Door over te stappen op een digitaal orderpicksysyeem wordt het leven van de magazijnmedewerker opeens een heel stuk makkelijker.

Vertrouwd door het mkb

Ondernemers in Noord-Nederland vertrouwen op de flexibele oplossingen van King Expert Center.

accountancy-systeem

Nooit meer langs elkaar heen werken

Digitaal orderpicken voorkomt onduidelijkheid over wat de klant precies heeft besteld. De order komt vanuit het bestelsysteem in realtime binnen in het magazijn, inclusief de juiste omschrijvingen van de hoeveelheid, de kleur, de specificaties en zelfs de locatie in het magazijn.

Het kantoor en het magazijn komen eindelijk op één lijn, omdat iedereen precies weet waar hij of zij aan toe is.

"Dankzij King Expert Center weet ik wat er is verkocht, zelfs voordat het weg is."
Afnemer van KING Business Software
Karin van Dam-Simon
Eigenaar Simon Speelgoed

Beter werken door slimme automatisering

Eenmaal gepicked, blijft gepicked

Zodra een bestelling wordt gepicked, wordt de order geblokkeerd in het systeem en kan er geen wijziging aan de order meer worden doorgevoerd. Miscommunicatie tussen Sales en de orderpicker behoren hiermee voorgoed tot het verleden.

Merkbare verbetering vanaf dag één

Gooi de werkbriefjes in de blauwe container. Ga slimmer werken met een orderpicksysteem op maat, waarbij handscanners de onmisbare schakel tussen magazijn en kantoor worden.

King Expert Center is voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis

Stapsgewijs van probleem naar oplossing

In een eerste telefoongesprek bespreken we de uitdagingen waar jouw bedrijf voor staat.

Tijdens dit gesprek ontdek je welke oplossingen King Expert Center biedt en krijg je een globale indicatie van de kosten.

In een tweede telefoongesprek nemen we de bedrijfsprocessen door en inventariseren we hoeveel medewerkers bij elk proces betrokken zijn.

Wij bedenken een flexibele oplossing voor jouw unieke uitdagingen en werken dit uit in King Software.

We komen bij je langs of plannen een overlegmoment via Microsoft Teams.

We vertellen welke oplossing we hebben ontworpen en tonen je hoe dat er in King Software uitziet.

We werken onze oplossing uit naar een gerichte offerte, inclusief een concrete planning. Zo weet je precies wat het kost en wanneer we opleveren.

Is de offerte akkoord? Dan begint de implementatie van onze oplossing.

De beloofde stappen worden nauwgezet uitgevoerd, waarbij we tijdens elke stap de impact op de productie zoveel mogelijk beperken.

We zorgen dat alle medewerkers op de dag van de livegang kunnen werken binnen de nieuwe systemen.

Iedereen ontvangt de juiste devices, inloggegevens en de bijbehorende werkinstructie.

Na de livegang bezoeken we de werkvloer en inventariseren we de meningen van de werknemers.

Aan de hand van feedback van de werkvloer kunnen we tips geven of wellicht nog extra stappen maken.

Een vraag over het gebruik van King Software? We zijn altijd goed bereikbaar en zitten voor je klaar.

wms-systeem en magazijn automatisering met Bart-Jan

Een partnership zonder poespas​

King Expert Center is automatiseerder in Noordoost-Nederland. Wij zijn geen mannen en vrouwen in driedelig pak, maar hardwerkende ondernemers (net als jij). Nuchter, direct en efficiënt.

Wij luisteren naar onze klanten, zetten hun problemen om in oplossingen en zorgen ervoor dat iedereen in het bedrijf die oplossingen goed kan gaan gebruiken.

Kortom: geen poespas, maar direct een snelle en betrouwbare oplossing gebaseerd op een duurzame partnership.

"Vroeger waren we zó druk met administratie en de facturatie dat voor acquisitie en een goede inkoop geen tijd was. Dankzij King Expert Center hebben we weer tijd om in te kopen."

Reken af met die werkbriefjes en vraag vandaag nog de demo aan.

Veelgestelde vragen over ons orderpicksysteem

Het orderpicksysteem van King zorgt dat magazijnmedewerkers hun instructies voortaan digitaal ontvangen. Dit voorkomt fouten en helpt medewerkers om sneller en efficiënter te werken.

Jazeker: de digitale scanners zijn de basis van orderpicking via King. Hiervoor rusten we smartphones uit met de juiste software en een handzame houder. Medewerkers ontvangen hun orders digitaal en scannen gepickte orders met één apparaat, waardoor in realtime wordt vastgelegd wat het magazijn binnenkomt of verlaat.

Het orderpicksysteem van King is gebaseerd op een maandelijks abonnement, waarbij de hoeveelheid functionaliteiten de prijs bepaalt. De meest simpele versie kost € 29,95 per maand. Veruit de meeste magazijnen kiezen voor de volledige versie met alle functionaliteiten en betalen daarvoor € 159,95 per apparaat per maand.

De Boer Aanhangwagens
De Boer Aanhangwagens
25/05/2023
Al vele jaren tevreden klant bij KING Expert Center Noord! Mede door hun korte lijnen worden eventuele vraagstukken of problemen altijd snel opgelost. Blijven altijd in netjes in contact om ervoor te zorgen dat eventuele nieuwe functionaliteiten in King aansluiten bij ons bedrijf.
Ria Calkhoven
Ria Calkhoven
16/05/2023
Fijn bedrijf, goede kennis van zaken, korte lijntjes en altijd behulpzaam!
Mark Oude Bekke
Mark Oude Bekke
11/05/2023
We zijn sinds een paar maanden overgegaan naar King Software. Door deze stap zijn we qua efficiënte enorm vooruitgegaan en hebben we alles in 1 pakket. Zodat we nu snel onze gegevens in kunnen zien en daardoor sneller kunnen werken. King bedankt voor de ondersteuning!
Joury Vliek
Joury Vliek
10/05/2023
Kennis van zaken, oplossingsgericht en een goede service!
Michel van den Hadelkamp
Michel van den Hadelkamp
09/05/2023
Met recht een Expert Center. Weten héél veel van King en komen supersnel met oplossingen!
Friesche Olie- en Verfhandel
Friesche Olie- en Verfhandel
21/04/2023
King Expert Center Noord, onze vaste partij als het gaat om King. We zijn al geruime tijd klant bij deze organisatie en zijn zeer tevreden over hun service en dienstverlening. Een van de zaken die ons aanspreekt bij King Expert Center Noord is hun snelle en adequate reactievermogen. Wanneer we een vraag of probleem hebben, krijgen we altijd snel en efficiënt antwoord. Daarnaast denken ze actief met ons mee en begrijpen ze de praktische problemen die we als bedrijf tegenkomen. Het is duidelijk dat King Expert Center Noord over diepgaande kennis beschikt op het gebied van King en gerelateerde zaken. Hun expertise is van onschatbare waarde voor ons bedrijf en heeft ons geholpen om onze processen te verbeteren en efficiënter te maken.

Flexibele bedrijfssoftware op maat geïmplementeerd | Lees wat onze klanten zeggen