Relatiebeheer (CRM) haalt meer uit bestaande relaties

CRM in het kort

Creëer overzicht in je klantrelaties met een CRM systeem. CRM, oftewel Customer Relationship Management, is dé tool om bestaande relaties beter in beeld te brengen en nieuwe klanten te analyseren.

Vertrouwd door het mkb

Ondernemers in Noord-Nederland vertrouwen op de flexibele oplossingen van King Expert Center.

accountancy-systeem

Relatiebeheer moeilijk? Niet met CRM van King

Met een CRM systeem leg je data van (nieuwe) klanten, medewerkers en leveranciers vast op een centrale en veilige plek. Belangrijke gegevens koppel je hierbinnen aan de juiste klanten. Zo krijg je actueel inzicht in de kansen binnen je relaties. Met een CRM systeem geef je deze data vervolgens gemakkelijk door aan de juiste mensen binnen jouw organisatie.

"Dankzij King Expert Center weet ik wat er is verkocht, zelfs voordat het weg is."
Afnemer van KING Business Software
Karin van Dam-Simon
Eigenaar Simon Speelgoed

Breng alle data in beeld

Dé app met alles voor relatiebeheer

Het CRM systeem van King komt met de CRM app waarin je gemakkelijk bij klantgegevens kunt, direct contact op kunt nemen met relaties en taken bij klanten kunt inkijken of aanmaken. Kortom, alles wat mogelijk is met de desktop versie, maar dan binnen handbereik.

Privacy binnen CRM

Geen rechten? Geen toegang. Binnen het CRM van King, dat gegevens haalt uit het ERP, kunnen rechten verleend worden aan de juiste personen. Als er geen toegang is, dan wordt deze sectie geblokkeerd. Met rechten kunnen we binnen het ERP en dus het CRM bepalen of gebruikers contact registraties of documenten wel of niet mogen inzien. Degene die er bij moeten kunnen er bij en de overige gebruikers niet.


Ook data wordt technisch goed beveiligd. Deze data is afkomstig vanuit het ERP systeem van King. De data wordt hier doorvertaald naar de CRM app. Door de rechtstreekse verbinding wordt er dus geen data opgeslagen in de app. En daardoor is de app veilig te gebruiken.

Bij KING is het mogelijk om je ERP op een eigen of cloud-server te plaatsen. De beveiliging van die omgeving zorgt ook voor de veiligheid en privacy voor het CRM gedeelte.

Kansen zijn er om te benutten. Laat jouw organisatie kansen liggen qua klantbehoud, upselling of acquisitie? Dan is het tijd om klantcontacten te stroomlijnen met CRM relatiebeheer.

King Expert Center is voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis

Stapsgewijs van probleem naar oplossing

In een eerste telefoongesprek bespreken we de uitdagingen waar jouw bedrijf voor staat.

Tijdens dit gesprek ontdek je welke oplossingen King Expert Center biedt en krijg je een globale indicatie van de kosten.

In een tweede telefoongesprek nemen we de bedrijfsprocessen door en inventariseren we hoeveel medewerkers bij elk proces betrokken zijn.

Wij bedenken een flexibele oplossing voor jouw unieke uitdagingen en werken dit uit in King Software.

We komen bij je langs of plannen een overlegmoment via Microsoft Teams.

We vertellen welke oplossing we hebben ontworpen en tonen je hoe dat er in King Software uitziet.

We werken onze oplossing uit naar een gerichte offerte, inclusief een concrete planning. Zo weet je precies wat het kost en wanneer we opleveren.

Is de offerte akkoord? Dan begint de implementatie van onze oplossing.

De beloofde stappen worden nauwgezet uitgevoerd, waarbij we tijdens elke stap de impact op de productie zoveel mogelijk beperken.

We zorgen dat alle medewerkers op de dag van de livegang kunnen werken binnen de nieuwe systemen.

Iedereen ontvangt de juiste devices, inloggegevens en de bijbehorende werkinstructie.

Na de livegang bezoeken we de werkvloer en inventariseren we de meningen van de werknemers.

Aan de hand van feedback van de werkvloer kunnen we tips geven of wellicht nog extra stappen maken.

Een vraag over het gebruik van King Software? We zijn altijd goed bereikbaar en zitten voor je klaar.

wms-systeem en magazijn automatisering met Bart-Jan

Een partnership zonder poespas​

King Expert Center is automatiseerder in Noordoost-Nederland. Wij zijn geen mannen en vrouwen in driedelig pak, maar hardwerkende ondernemers (net als jij). Nuchter, direct en efficiënt.

Wij luisteren naar onze klanten, zetten hun problemen om in oplossingen en zorgen ervoor dat iedereen in het bedrijf die oplossingen goed kan gaan gebruiken.

Kortom: geen poespas, maar direct een snelle en betrouwbare oplossing gebaseerd op een duurzame partnership.

"Vroeger waren we zó druk met administratie en de facturatie dat voor acquisitie en een goede inkoop geen tijd was. Dankzij King Expert Center hebben we weer tijd om in te kopen."

Haal meer uit jouw huidige netwerk en vraag vandaag nog de demo aan.

Veelgestelde vragen over CRM-relatiebeheer van King Expert Center

King CRM is veelzijdig. Een greep uit de mogelijkheden:

 

- Mails automatisch vastleggen in een digitaal archief.
- Centraal beheer van mails en documenten.
- Documenten, taken en contacten registreren op klantniveau.

Jazeker. De King CRM-app is gratis te downloaden voor Android en iOS. De app integreert naadloos met de betaalde versie van King.

Het CRM-systeem is te koppelen aan bestaande kanalen voor klantcontacten, waaronder uiteraard Outlook.

De Boer Aanhangwagens
De Boer Aanhangwagens
25/05/2023
Al vele jaren tevreden klant bij KING Expert Center Noord! Mede door hun korte lijnen worden eventuele vraagstukken of problemen altijd snel opgelost. Blijven altijd in netjes in contact om ervoor te zorgen dat eventuele nieuwe functionaliteiten in King aansluiten bij ons bedrijf.
Ria Calkhoven
Ria Calkhoven
16/05/2023
Fijn bedrijf, goede kennis van zaken, korte lijntjes en altijd behulpzaam!
Mark Oude Bekke
Mark Oude Bekke
11/05/2023
We zijn sinds een paar maanden overgegaan naar King Software. Door deze stap zijn we qua efficiënte enorm vooruitgegaan en hebben we alles in 1 pakket. Zodat we nu snel onze gegevens in kunnen zien en daardoor sneller kunnen werken. King bedankt voor de ondersteuning!
Joury Vliek
Joury Vliek
10/05/2023
Kennis van zaken, oplossingsgericht en een goede service!
Michel van den Hadelkamp
Michel van den Hadelkamp
09/05/2023
Met recht een Expert Center. Weten héél veel van King en komen supersnel met oplossingen!
Friesche Olie- en Verfhandel
Friesche Olie- en Verfhandel
21/04/2023
King Expert Center Noord, onze vaste partij als het gaat om King. We zijn al geruime tijd klant bij deze organisatie en zijn zeer tevreden over hun service en dienstverlening. Een van de zaken die ons aanspreekt bij King Expert Center Noord is hun snelle en adequate reactievermogen. Wanneer we een vraag of probleem hebben, krijgen we altijd snel en efficiënt antwoord. Daarnaast denken ze actief met ons mee en begrijpen ze de praktische problemen die we als bedrijf tegenkomen. Het is duidelijk dat King Expert Center Noord over diepgaande kennis beschikt op het gebied van King en gerelateerde zaken. Hun expertise is van onschatbare waarde voor ons bedrijf en heeft ons geholpen om onze processen te verbeteren en efficiënter te maken.

Flexibele bedrijfssoftware op maat geïmplementeerd | Lees wat onze klanten zeggen