Het alles in één ERP systeem voor het mkb

Overzicht in één ERP-systeem

Van inkoop tot verkoop, van magazijn tot facturatie: het hele bedrijf komt bij elkaar in het ERP-systeem van King.

Het ERP-systeem van King zorgt voor een automatische afhandeling van alle bedrijfsprocessen die er toe doen: logistiek, administratie en financiën.

Alle processen worden gecombineerd in één bedrijfsbrede oplossing, die voor iedereen simpel is te gebruiken.

Vanaf een overzichtelijk dashboard kan er zowel worden aangestuurd als gerapporteerd. Het resultaat? Overzicht en efficiëntie..

Vertrouwd door het mkb

Ondernemers in Noord-Nederland vertrouwen op de flexibele oplossingen van King Expert Center.

Bax Music

Met KING WMS beheer je alle bedrijfsprocessen vanuit één systeem en heb je realtime inzicht in je voorraad. Ga voor een slim magazijn zonder externe partijen met onze eigen geïntegreerde WMS-oplossing. Door Jochanan Bax van Bax Music omschreven als een echte tijdsaver.

VANHEST FOOD GROUP is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verspreiden van voedingsmiddelen. Hun missie is de internationale voedingsmiddelen industrie samen te brengen onder één dak. Ze willen niet alleen hun leveranciers, maar ook klanten en medewerkers inspireren tijdens het ontwikkelen van nieuwe producten. Daarom luisteren ze goed naar hun klanten en staan ze voor een transparante samenwerking.

accountancy-systeem

Effectiever en goedkoper werken

Een ERP-systeem combineert alle bedrijfsprocessen in één systeem. Deze processen worden zoveel mogelijk geautomatiseerd, waardoor de kosten lager worden en de productie wordt verhoogd.

Op basis van de meest actuele gegevens over productie, inkoop, verkoop, logistiek en administratie worden processen aan elkaar gekoppeld. Waar mogelijk worden acties automatisch opgevolgd; daar waar mensenwerk nodig is wordt de juiste medewerker automatisch aangestuurd.

Hierdoor werkt het bedrijf effectiever en daardoor efficiënter, want op elk moment van de dag is duidelijk wat er in het bedrijf gebeurt.

"Dankzij King Expert Center weet ik wat er is verkocht, zelfs voordat het weg is."
Afnemer van KING Business Software
Karin van Dam-Simon
Eigenaar Simon Speelgoed

Een voorbeeld van een ERP-systeem in de praktijk

Van warehouse tot webshop

 

Het ERP-pakket van King is speciaal ingericht voor handel en productie. Van warehouse tot webshop: onze software maakt het mogelijk om elk proces te volgen en maximaal te automatiseren.

Een ERP-systeem haalt het beste uit het bedrijf

ERP software biedt inzicht

Wij vinden het belangrijk dat je als ondernemer kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! ERP-software zorgt ervoor dat je kunt ondernemen en tegelijkertijd volledig inzicht hebt in de lopende orders, financien en voorraadbeheer.

De juiste informatie geeft je inzicht en directe aanknopingspunten om veranderingen door te voeren. Dit is belangrijk voor het goed laten functioneren van je bedrijf nu én in de toekomst.

De assistent die met je meedenkt

Waarom zou je mensenwerk steken in iets wat onze software veel beter kan? Neem contact op en we laten je zien hoe het werkt.

King Expert Center is voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis

Stapsgewijs van probleem naar oplossing

In een eerste telefoongesprek bespreken we de uitdagingen waar jouw bedrijf voor staat.

Tijdens dit gesprek ontdek je welke oplossingen King Expert Center biedt en krijg je een globale indicatie van de kosten.

In een tweede telefoongesprek nemen we de bedrijfsprocessen door en inventariseren we hoeveel medewerkers bij elk proces betrokken zijn.

Wij bedenken een flexibele oplossing voor jouw unieke uitdagingen en werken dit uit in King Software.

We komen bij je langs of plannen een overlegmoment via Microsoft Teams.

We vertellen welke oplossing we hebben ontworpen en tonen je hoe dat er in King Software uitziet.

We werken onze oplossing uit naar een gerichte offerte, inclusief een concrete planning. Zo weet je precies wat het kost en wanneer we opleveren.

Is de offerte akkoord? Dan begint de implementatie van onze oplossing.

De beloofde stappen worden nauwgezet uitgevoerd, waarbij we tijdens elke stap de impact op de productie zoveel mogelijk beperken.

We zorgen dat alle medewerkers op de dag van de livegang kunnen werken binnen de nieuwe systemen.

Iedereen ontvangt de juiste devices, inloggegevens en de bijbehorende werkinstructie.

Na de livegang bezoeken we de werkvloer en inventariseren we de meningen van de werknemers.

Aan de hand van feedback van de werkvloer kunnen we tips geven of wellicht nog extra stappen maken.

Een vraag over het gebruik van King Software? We zijn altijd goed bereikbaar en zitten voor je klaar.

wms-systeem en magazijn automatisering met Bart-Jan

Een partnership zonder poespas​

King Expert Center is automatiseerder in Noordoost-Nederland. Wij zijn geen mannen en vrouwen in driedelig pak, maar hardwerkende ondernemers (net als jij). Nuchter, direct en efficiënt.

Wij luisteren naar onze klanten, zetten hun problemen om in oplossingen en zorgen ervoor dat iedereen in het bedrijf die oplossingen goed kan gaan gebruiken.

Kortom: geen poespas, maar direct een snelle en betrouwbare oplossing gebaseerd op een duurzame partnership.

"Vroeger waren we zó druk met administratie en de facturatie dat voor acquisitie en een goede inkoop geen tijd was. Dankzij King Expert Center hebben we weer tijd om in te kopen."

Haal meer uit jouw huidige netwerk en vraag vandaag nog de demo aan.

Veelgestelde vragen over het ERP-pakket van King Expert Center

Een ERP-systeem is een software-oplossing voor het bedrijfsleven. In het ERP-systeem worden de belangrijkste bedrijfsprocessen op een centrale plek beheerd en verstuurd. Je weet zo wat je in huis hebt, en kunt repeterende taken laten uitvoeren door de software.

De prijs van een ERP-systeem hangt af van welke leverancier er wordt gekozen. Het ERP-systeem van King is voordelig dankzij het gunstige maandelijkse abonnementsmodel waarbij je per maand betaalt. Hierdoor kunnen we een King-pakket leveren vanaf € 160 per maand, inclusief support.

Het voordeel van een ERP-systeem is dat je meer doet met minder mensen.

Alle essentiële informatie (over bijvoorbeeld verkoop, voorraad en financiën) zijn in realtime te bekijken op een overzichtelijk dashboard. Hierdoor wordt het overbodig om handmatig te inventariseren of om aantallen op te vragen bij een collega.

Veel processen staan met elkaar in verbinding, waardoor nu veel mensenwerk nodig is. Een ERP-systeem automatiseert veelvoorkomende taken. Dreigt bijvoorbeeld een product uitverkocht te raken? Een ERP-systeem kan dit op tijd signaleren en een bestelorder versturen naar de leverancier.

De Boer Aanhangwagens
De Boer Aanhangwagens
25/05/2023
Al vele jaren tevreden klant bij KING Expert Center Noord! Mede door hun korte lijnen worden eventuele vraagstukken of problemen altijd snel opgelost. Blijven altijd in netjes in contact om ervoor te zorgen dat eventuele nieuwe functionaliteiten in King aansluiten bij ons bedrijf.
Ria Calkhoven
Ria Calkhoven
16/05/2023
Fijn bedrijf, goede kennis van zaken, korte lijntjes en altijd behulpzaam!
Mark Oude Bekke
Mark Oude Bekke
11/05/2023
We zijn sinds een paar maanden overgegaan naar King Software. Door deze stap zijn we qua efficiënte enorm vooruitgegaan en hebben we alles in 1 pakket. Zodat we nu snel onze gegevens in kunnen zien en daardoor sneller kunnen werken. King bedankt voor de ondersteuning!
Joury Vliek
Joury Vliek
10/05/2023
Kennis van zaken, oplossingsgericht en een goede service!
Michel van den Hadelkamp
Michel van den Hadelkamp
09/05/2023
Met recht een Expert Center. Weten héél veel van King en komen supersnel met oplossingen!
Friesche Olie- en Verfhandel
Friesche Olie- en Verfhandel
21/04/2023
King Expert Center Noord, onze vaste partij als het gaat om King. We zijn al geruime tijd klant bij deze organisatie en zijn zeer tevreden over hun service en dienstverlening. Een van de zaken die ons aanspreekt bij King Expert Center Noord is hun snelle en adequate reactievermogen. Wanneer we een vraag of probleem hebben, krijgen we altijd snel en efficiënt antwoord. Daarnaast denken ze actief met ons mee en begrijpen ze de praktische problemen die we als bedrijf tegenkomen. Het is duidelijk dat King Expert Center Noord over diepgaande kennis beschikt op het gebied van King en gerelateerde zaken. Hun expertise is van onschatbare waarde voor ons bedrijf en heeft ons geholpen om onze processen te verbeteren en efficiënter te maken.

Flexibele bedrijfssoftware op maat geïmplementeerd | Lees wat onze klanten zeggen