Overzicht in één ERP-systeem

Van inkoop tot verkoop, van magazijn tot facturatie: het hele bedrijf komt bij elkaar in het ERP-systeem van King.

Het ERP-systeem van King zorgt voor een automatische afhandeling van alle bedrijfsprocessen die er toe doen: logistiek, administratie en financiën.

Alle processen worden gecombineerd in één bedrijfsbrede oplossing, die voor iedereen simpel is te gebruiken.

Vanaf een overzichtelijk dashboard kan er zowel worden aangestuurd als gerapporteerd. Het resultaat? Overzicht en efficiëntie..

Bax Music

Met KING WMS beheer je alle bedrijfsprocessen vanuit één systeem en heb je realtime inzicht in je voorraad. Ga voor een slim magazijn zonder externe partijen met onze eigen geïntegreerde WMS-oplossing. Door Jochanan Bax van Bax Music omschreven als een echte tijdsaver.

VANHEST FOOD GROUP is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verspreiden van voedingsmiddelen. Hun missie is de internationale voedingsmiddelen industrie samen te brengen onder één dak. Ze willen niet alleen hun leveranciers, maar ook klanten en medewerkers inspireren tijdens het ontwikkelen van nieuwe producten. Daarom luisteren ze goed naar hun klanten en staan ze voor een transparante samenwerking.

Effectiever en goedkoper werken

Een ERP-systeem combineert alle bedrijfsprocessen in één systeem. Deze processen worden zoveel mogelijk geautomatiseerd, waardoor de kosten lager worden en de productie wordt verhoogd.

Op basis van de meest actuele gegevens over productie, inkoop, verkoop, logistiek en administratie worden processen aan elkaar gekoppeld. Waar mogelijk worden acties automatisch opgevolgd; daar waar mensenwerk nodig is wordt de juiste medewerker automatisch aangestuurd.

Hierdoor werkt het bedrijf effectiever en daardoor efficiënter, want op elk moment van de dag is duidelijk wat er in het bedrijf gebeurt.

"Dankzij King Expert Center weet ik wat er is verkocht, zelfs voordat het weg is."
Afnemer van KING Business Software
Karin van Dam-Simon
Eigenaar Simon Speelgoed

Een voorbeeld van een ERP-systeem in de praktijk

Van warehouse tot webshop

 

Het ERP-pakket van King is speciaal ingericht voor handel en productie. Van warehouse tot webshop: onze software maakt het mogelijk om elk proces te volgen en maximaal te automatiseren.

Een ERP-systeem haalt het beste uit het bedrijf

ERP software biedt inzicht

Wij vinden het belangrijk dat je als ondernemer kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! ERP-software zorgt ervoor dat je kunt ondernemen en tegelijkertijd volledig inzicht hebt in de lopende orders, financien en voorraadbeheer.

De juiste informatie geeft je inzicht en directe aanknopingspunten om veranderingen door te voeren. Dit is belangrijk voor het goed laten functioneren van je bedrijf nu én in de toekomst.

De assistent die met je meedenkt

Waarom zou je mensenwerk steken in iets wat onze software veel beter kan? Neem contact op en we laten je zien hoe het werkt.

King Expert Center is voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis

Haal meer uit jouw huidige netwerk en vraag vandaag nog de demo aan.

Veelgestelde vragen over het ERP-pakket van King Expert Center

Een ERP-systeem is een software-oplossing voor het bedrijfsleven. In het ERP-systeem worden de belangrijkste bedrijfsprocessen op een centrale plek beheerd en verstuurd. Je weet zo wat je in huis hebt, en kunt repeterende taken laten uitvoeren door de software.

De prijs van een ERP-systeem hangt af van welke leverancier er wordt gekozen. Het ERP-systeem van King is voordelig dankzij het gunstige maandelijkse abonnementsmodel waarbij je per maand betaalt. Hierdoor kunnen we een King-pakket leveren vanaf € 160 per maand, inclusief support.

Het voordeel van een ERP-systeem is dat je meer doet met minder mensen.

Alle essentiële informatie (over bijvoorbeeld verkoop, voorraad en financiën) zijn in realtime te bekijken op een overzichtelijk dashboard. Hierdoor wordt het overbodig om handmatig te inventariseren of om aantallen op te vragen bij een collega.

Veel processen staan met elkaar in verbinding, waardoor nu veel mensenwerk nodig is. Een ERP-systeem automatiseert veelvoorkomende taken. Dreigt bijvoorbeeld een product uitverkocht te raken? Een ERP-systeem kan dit op tijd signaleren en een bestelorder versturen naar de leverancier.