Je bent nog maar één formulier verwijderd van een hogere marge.

Wil je verder groeien met behulp van King Software? Vraag een demo aan en ontdek hoe we jouw medewerkers meer laten doen in minder tijd.

Vul het formulier hierboven in en we plannen een demo in.

Een demo op maat

Bij ons geen standaardpraatjes, want wij lopen nét even wat harder voor onze klanten. 

Wij maken onze demo op maat voor jouw bedrijf, zodat je precies ziet hoe onze software een probleem oplost. Ingericht en afgestemd op jóuw afdelingen en producten, zodat je goed kunt zien wat King voor jou gaat doen.

In een demo ontdek je:

Wij verdiepen ons in jouw bedrijf

Een demo van King is een demo op maat. Daarom plannen we als eerste een telefoongesprek van een half uur. Hierin inventariseren we de belangrijke bedrijfsprocessen, welke medewerkers daarbij betrokken zijn, en welke uitdagingen dat oplevert.

Hiermee ontwerpen we een oplossing op maat, die we uitleggen aan de hand van een demo, ingericht op basis van de processen en afdelingen binnen jouw bedrijf.

Na afloop van de demo weet je precies wat de software voor je kan betekenen en hoe dat er concreet uit gaat zien.

King Expert Center is er voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis

Offertetraject

Implementatie

Help mij met makkelijker werken. Neem contact op:

De demo van King Software kost je hoogstens een kop koffie voor onze expert. Voor de rest is onze demo vrijblijvend en kosteloos.

Tijdens de demo klikken we samen door King Software. Je zult de namen en processen van jouw afdelingen herkennen, want de demo is volledig ingericht op jouw bedrijf.

De demo kan plaatsvinden bij jou op kantoor. Vind je het fijner om dit op afstand te doen? Geen probleem: je ontvangt dan van ons een uitnodiging voor een Teams-meeting.