Wat een gedoe zeg, al die producten in de webshop bijhouden.

Meerdere doelgroepen, meerdere webshops, maar wel vaak met dezelfde producten. Maar zodra er iets verandert aan een product – denk aan de prijs, omschrijving of levertijd – moet het kantoor de informatie aanpassen. Oftewel: er moet dubbel werk worden verricht.


Maar dat hóeft niet. Met een Product Informatie Management (PIM) systeem behoren bewerkelijke mutaties tot het verleden.

Productinformatie beheren in één PIM-systeem

Met King Software kun je vanuit één systeem zowel het magazijn voorraadbeheer als de inhoud van de webshops aansturen. Alle productinformatie komt namelijk op één centrale plek.
Het gevolg? Minder fouten, doordat er efficiënter wordt gewerkt.

"Dankzij King Expert Center weet ik wat er is verkocht, zelfs voordat het weg is."
Afnemer van KING Business Software
Karin van Dam-Simon
Eigenaar Simon Speelgoed

Voortaan werken alle webshops vanuit één centrale productdatabase.

Met alles te koppelen

Het geheime wapen van King’s PIM-systeem is het grote aantal koppelingen wat we kunnen maken. King valt namelijk te koppelen aan alle bekende CMS’en (WooCommerce, Magento, Lightspeed) en affiliates (Bol.com, Amazon) en markplaatsen (Beslist, VidaXL).

Wég met Excel

Ingericht voor eenvoud

Binnen King specificeer je wat je in welke webshop toont. Dit kan op productniveau, maar je kunt ook per productgroep en zelfs per klantprofiel (handig bij gedifferentieerde prijzen) aangeven wat waar moet tonen.

Als de benodigde koppelingen zijn aangelegd, merk je gelijk het gemak.

Verandert er iets (zoals een prijs)? Je past dit dan aan vanuit één centraal punt, waarna King alle sites vult met de goede prijs.

Bespaar tijd en geld en beheer de productinformatie op meerdere webshops vanuit één database. Tijdens een demo laten we zien hoe dat werkt.

King Expert Center is voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis

Betere productinformatie begint met een nieuw PIM-systeem

PIM staat voor Product Information Management. Een PIM-systeem is een centrale productdatabase, die vervolgens wordt gekoppeld aan één of meerdere webshops.

Verandert er iets aan een product, zoals een afmeting op een prijs? Vanuit één database verwerk je informatie op alle websites en platformen.

Het PIM-systeem van King Software ondersteunt meerdere platformen en CMS-systemen. 

 

CMS:

 

- WooCommerce
- Magento,
- Lightspeed

 

Platformen:

 

- VidaXL
- Beslist

 

Affiliates:

 

- Bol.com
- Amazon

Die is er zeker. Plan nu jouw demo en we komen langs.