King Software als volwaardig alternatief voor Exact

Flexibele software, persoonlijke support

King Software is hét alternatief voor Exact voor het mkb. 

Met King ERP weet je altijd hoe je ervoor staat. We voorzien jouw medewerkers van handscanners, waarmee ze elk inkomend en uitgaand product gaan scannen. Iedere wijziging komt gelijk binnen in de centrale database. Zo weet je zeker dat alles wat je verkoopt, ook daadwerkelijk op voorraad is.

Het voorraadbeheer wordt gekoppeld aan alle andere zaken die je wilt weten: de inkoop, de verkoop, de boekhouding. En zo nodig zelfs aan CRM en projectmanagement. Het resultaat: inzicht en overzicht, want het hele bedrijf is te zien op één overzichtelijk dashboard.

Een compleet ERP-pakket

Veelvoorkomende processen automatiseren

Is jouw dure personeel veel tijd kwijt met simpele data-entry en repeterende handelingen? Wij automatiseren veelvoorkomende handelingen, waarbij de ERP-software zelf al in staat is om de makkelijkste taken zelf uit te voeren.

De rol van de medewerkers verschuift van het invoeren van data naar het controleren van data, waardoor ze een hoop tijd besparen. 

Hierdoor ga je meer werk verzetten met minder mensen, en houden medewerkers tijd over voor bijvoorbeeld het verbeteren van processen.

De betaalbare ERP-oplossing

In tegenstelling tot Exact is ons ERP-pakket speciaal ontworpen voor het mkb. Dit merk je aan de prijs, want die is realistisch door het flexibele abonnementsmodel.

Bij King Software betaal je per onderdeel en per module. De allersimpelste variant van King kan al voor één gebruiker, voor €160 per maand.

Komen er gebruikers bij? Of wil je de software uitbreiden met extra modules? Dan past de prijs per maand zich automatisch aan. Zo betaal je altijd op maat voor wat je gebruik, en betaal je dus ook nooit voor functionaliteiten die je helemaal niet nodig hebt.

King Expert Center is er voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis
"Dankzij King Expert Center weet ik wat er is verkocht, zelfs voordat het weg is."
Afnemer van KING Business Software
Karin van Dam-Simon
Eigenaar Simon Speelgoed

Overstappen op een ERP? We vertellen je hoe dat werkt .

4.5 sterren in 17 Google Reviews.
4.5/5

Veelgestelde vragen over ons alternatief voor Exact

King ERP combineert alle bedrijfsprocessen op één plek. In tegenstelling tot Exact, concentreert King zich volledig op wat belangrijk is voor mkb'ers. Het resultaat is een betaalbaar systeem waarmee je altijd weet wat je in huis hebt.

Je elimineert repeterende taken voor een vast bedrag per maand. King is compleet, krachtig en geeft jou alle tools die je nodig hebt.

Yes! En bij ons krijg je geen callcenter aan de lijn, maar gewoon je vaste contactpersoon of een directe collega daarvan. Samenwerken met King Expert Center betekent namelijk dat je profiteert van hele korte lijntjes.