King boekhoudprogramma

De stabiele basis van jouw financiën

Het King boekhoudprogramma is de basis van een financieel gezond bedrijf. Ons boekhoudprogramma is ingericht voor gemak en is te gebruiken zonder vooropleiding of aanvullende training.

De intuïtieve interface helpt om alle mutaties zo snel mogelijk in te vullen, waarbij slimme automatisering je zoveel mogelijk werk uit handen neemt. Voorbeelden van handige toepassingen zijn het automatisch herkennen van betalingen, het scannen van facturen en het automatiseren van veelvoorkomende transacties.

Het resultaat: je bent minder tijd kwijt aan de boekhouding, waardoor je meer tijd overhoudt voor wat écht belangrijk is.

Alles wat je van een boekhoudpakket mag verwachten

Facturen scannen met de smartphone

Facturen overtypen? Waarom zou je? Met de juiste King-app veranderen we iedere smartphone in een handige boekhoudhulp.

Niet alleen scant de app iedere factuur, ook de volgende stap wordt automatisch gezet. De factuur wordt herkend en het systeem doet zelf een boekingsvoorstel. Eenmaal geaccordeerd wordt de factuur gekoppeld aan de juiste grootboekrekening en opgevolgd.

Welke opvolgactie dat is, bepaal je natuurlijk zelf. Zo is het heel goed mogelijk om in te stellen dat bekende leveranciers gelijk betaald worden, en onbekende leveranciers (of ongewone bedragen) eerst geaccordeerd moeten worden door de tekenbevoegde manager.

Flexibel met een abonnement op maat

De boekhoudsoftware van King is betaalbaar voor het mkb dankzij een gunstig maandelijks abonnementsmodel. De prijs hangt af van het aantal gebruikers en het aantal benodigde modules, waardoor je dus alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Boekhouden in King kan al vanaf € 29,95 per maand.

King Expert Center is er voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis
"Dankzij King Expert Center weet ik wat er is verkocht, zelfs voordat het weg is."
Afnemer van KING Business Software
Karin van Dam-Simon
Eigenaar Simon Speelgoed

Veelgestelde vragen over het King boekhoudprogramma:

Jazeker, het King boekhoudprogramma is te koppelen aan meer dan 250 andere programma's.

Het King Boekhoudprogramma gebruikt inderdaad regels. Elke factuur zorgt voor een boekingsvoorstel. Zodra dat voorstel is verwerkt, vindt gelijk de afhandeling plaats. Dit doen we aan de hand van regels, waarin je zelf omschrijft wat er met een factuur gebeuren moet.

Stap je over van een ander boekhoudprogramma op King? Dan zorgen we voor een soepele overgang.  We bewaren de relevante financiële gegevens waardoor je voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Overstappen op King Boekhouding? Wij gaan je helpen. Neem contact op en we vertellen je hoe.

4.5 sterren in 17 Google Reviews.
4.5/5