Vacature Junior Webdeveloper (m/v)

Vacature
Wil je werken in een leuk automatiseringsbedrijf? Zoek je een zelfstandige baan waarbij je samenwerkt in een klein team met enthousiaste collega’s? Solliciteer dan op deze vacature bij Plus Automatisering BV!

Wie zijn wij

Wij zijn Plus Automatisering, een full-service automatiseringsbedrijf. Naast het adviseren, installeren, onderhouden en oplossen van problemen op het gebied van kantoorautomatisering hebben wij onze eigen, dynamische webafdeling. Onze collega’s bouwen websites, webshops en regelen jouw domeinnaam met hosting. Daarnaast maken zij koppelingen met bijvoorbeeld KING administratiesoftware.

Wat ga je doen?

Als medewerker van deze webafdeling kom je terecht in een organisatie met betrokken collega’s die met veel plezier hun handen uit de mouwen steken. Het aanbod van onze producten groeit hard en de werkzaamheden worden steeds meer.

Werkzaamheden

Om te beginnen zul je je collega’s ondersteunen met hun werkzaamheden. De telefoon oppakken, klanten te woord staan, eerstelijns supportvragen beantwoorden en meedenken in oplossingen. Uiteraard is er voldoende ruimte voor groei en je eigen inbreng!

Wat vragen wij?

Je vindt het leuk om telkens een stukje extra verantwoordelijk te nemen. We zoeken niet naar uitgebreide ervaring of een hoge opleiding. Wij vinden het veel belangrijker dat je een dosis gezond verstand bezit, collegiaal bent en vooral plezier in je werk hebt. Als je denkt een goede kandidaat te zijn voor de functie, laat het ons dan weten in je motivatiebrief!

  • Je hebt een MBO (niveau 4) werk- en denkniveau;
  • Ervaring met WordPress / Woocommerce;
  • Ervaring met PhP;
  • Ervaring met MySQL;
  • Je hebt oog voor detail;
  • Je hebt een hands on mentaliteit;
  • Je werkt zorgvuldig en gedreven;

Wat bieden wij jou?

Een goede werkplek op ons gloednieuwe kantoor in Zuidwolde met alles wat je nodig hebt om je functie goed uit te kunnen oefenen. Een marktconform salaris en vooral veel werkplezier in een geweldig team!

Ben jij wie wij zoeken?

Lijkt het je wat? Stuur een mail met je motivatie en CV naar directie@plusautomatisering.nl

Uren: 32-40 per week
Verwachte startdatum: In overleg maar liefst snel!
Soort dienstverband: Na gebleken geschiktheid behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Over de auteur

King Expert Center is voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis
"De software van King Expert Center kan veel, is stabiel en geeft betrouwbare informatie."
Afnemer van KING Business Software
Bastiaan Kommers
Mede-eigenaar Nethroma
4.5
4.5/5

Flexibele bedrijfssoftware op maat geïmplementeerd | Lees wat onze klanten zeggen