Onze magazijnsoftware zet jouw bedrijf op een voorsprong

Magazijnsoftware die met je meedenkt

Moderne magazijnsoftware zet jouw bedrijf op een voorsprong. Dit komt doordat de software met je meedenkt en proactief adviseert over wat er beter kan in het magazijn.

Bijvoorbeeld met betere looproutes, waarbij orders voortaan op een logische manier worden gepicked. Of met besteladviezen, die rekening houden met de actuele levertijd en voorraadstatus van een product.

Ontdek alles over onze magazijnsoftware en neem contact op voor een vrijblijvende demo.

Vertrouwd door het mkb

Ondernemers in Noord-Nederland vertrouwen op de flexibele oplossingen van King Expert Center.

accountancy-systeem

De kracht van magazijnsoftware en handscanners

Door medewerkers uit te rusten met handscanner, staan ze in directe verbinding met de magazijnsoftware. Wordt er een bestelling gedaan? Dan wordt die gelijk verstuurd naar de handscanner, inclusief een beschrijving van wat er moet worden gepicked en waar dat artikel ligt. Eenmaal gepakt en gescand, wordt de voorraadstatus gelijk aangepast en weet je dus ook precies wat je in huis hebt.

"Eerst moesten we tijdens piekmomenten uitzendkrachten inhuren. Dankzij King Expert Center kunnen we nu alles met onze eigen mensen af."
Afnemer van KING Business Software
Bastiaan Kommers
Mede-eigenaar Nethroma

Bax Music verkoopt muziekinstrucmenten, DJ Gear en aanverwante producten. Een nichemarkt dus, waarin service en kwaliteit voorop staan. Daarom is Bax Music overgestapt op de magazijnsoftware van King. Inmiddels heeft Bax realtime inzicht in de voorraad. Jochanan Bax beschrijft de software daarom als “een echte tijdsaver.”

Weet wat je in huis hebt

King Software geeft realtime inzicht in de actuele voorraad. Doordat handscanners elke verandering in het magazijn doorgeven aan de software, weet je op elk moment van de dag hoeveel er op voorraad is. Deze kennis is jouw voordeel, want hiermee kun je voorkomen dat een artikel ooit uitverkocht raakt.

De slimme toepassingen van onze magazijnsoftware

Iedereen kan er mee werken

De software van King is net als jouw bedrijf: logisch en overzichtelijk. In een handzaam dashboard zie je gemakkelijk alle informatie die je nodig hebt om te sturen op snelheid en kwaliteit. Hetzelfde gemak kenmerkt ook de handscanners: doordat de interface logisch is ingericht, kan iedereen er na een korte instructie mee werken. 

Magazijnsoftware van King helpt met:

Met slimme software verzet je meer werk met minder mensen. Gun jezelf een voorsprong en bel/mail ons voor een demonstratie van King Software.

King Expert Center is er voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis

Stapsgewijs van probleem naar oplossing

In een eerste telefoongesprek bespreken we de uitdagingen waar jouw bedrijf voor staat.

Tijdens dit gesprek ontdek je welke oplossingen King Expert Center biedt en krijg je een globale indicatie van de kosten.

In een tweede telefoongesprek nemen we de bedrijfsprocessen door en inventariseren we hoeveel medewerkers bij elk proces betrokken zijn.

Wij bedenken een flexibele oplossing voor jouw unieke uitdagingen en werken dit uit in King Software.

We komen bij je langs of plannen een overlegmoment via Microsoft Teams.

We vertellen welke oplossing we hebben ontworpen en tonen je hoe dat er in King Software uitziet.

We werken onze oplossing uit naar een gerichte offerte, inclusief een concrete planning. Zo weet je precies wat het kost en wanneer we opleveren.

Is de offerte akkoord? Dan begint de implementatie van onze oplossing.

De beloofde stappen worden nauwgezet uitgevoerd, waarbij we tijdens elke stap de impact op de productie zoveel mogelijk beperken.

We zorgen dat alle medewerkers op de dag van de livegang kunnen werken binnen de nieuwe systemen.

Iedereen ontvangt de juiste devices, inloggegevens en de bijbehorende werkinstructie.

Na de livegang bezoeken we de werkvloer en inventariseren we de meningen van de werknemers.

Aan de hand van feedback van de werkvloer kunnen we tips geven of wellicht nog extra stappen maken.

Een vraag over het gebruik van King Software? We zijn altijd goed bereikbaar en zitten voor je klaar.

wms-systeem en magazijn automatisering met Bart-Jan

Een partnership zonder poespas​

King Expert Center is automatiseerder in Noordoost-Nederland. Wij zijn geen mannen en vrouwen in driedelig pak, maar hardwerkende ondernemers (net als jij). Nuchter, direct en efficiënt.

Wij luisteren naar onze klanten, zetten hun problemen om in oplossingen en zorgen ervoor dat iedereen in het bedrijf die oplossingen goed kan gaan gebruiken.

Kortom: geen poespas, maar direct een snelle en betrouwbare oplossing gebaseerd op een duurzame partnership.

"Dankzij King Expert Center weet ik wat er is verkocht, zelfs voordat het weg is."
Afnemer van KING Business Software
Karin van Dam-Simon
Eigenaar Simon Speelgoed

Haal het onderste uit de kan met de magazijn software van King. Wij vertellen je hoe we de implementatie simpel en voordelig voor je gaan uitvoeren.

Veelgestelde vragen over het WMS-systeem van King Expert Center

King Software haalt het beste uit jouw medewerkers voor € 160 per gebruiker per maand. Voor dit bedrag haal je krachtige software in huis waarmee je de voorraadstatus gemakkelijk beheert.

Deze software is uit te breiden met handscanners, waar artikelen mee worden gescand en de softwar wordt bijgewerkt. Handscanners kosten € 30 per handscanners per maand.

Efficiënter werken met handscanners en magazijn software? Dat kan al vanaf € 190 per maand.

Magazijn software registreert welke goederen waar in het magazijn liggen. Op basis van deze informatie geeft de software adviezen over de meest handige volgorde om deze goederen in te picken. Hijbij wordt de barcode van het gepickte artikel gescand, door middel van de meegeleverde handscanners. Het resultaat is dat je altijd weet wat je in huis hebt en voorkom je dat voorraadtekorten ontstaan.

King Software biedt krachtige magazijn software die veel voordelen combineert in één krachtige interface. De software is zo ingericht dat het overzichtelijk is, en door iedereen te gebruiken.

5/5

Flexibele bedrijfssoftware op maat geïmplementeerd | Lees wat onze klanten zeggen