Magazijnsoftware die met je meedenkt

Moderne magazijnsoftware zet jouw bedrijf op een voorsprong. Dit komt doordat de software met je meedenkt en proactief adviseert over wat er beter kan in het magazijn.

Bijvoorbeeld met betere looproutes, waarbij orders voortaan op een logische manier worden gepicked. Of met besteladviezen, die rekening houden met de actuele levertijd en voorraadstatus van een product.

Ontdek alles over onze magazijnsoftware en neem contact op voor een vrijblijvende demo.

De kracht van magazijnsoftware en handscanners

Door medewerkers uit te rusten met handscanner, staan ze in directe verbinding met de magazijnsoftware. Wordt er een bestelling gedaan? Dan wordt die gelijk verstuurd naar de handscanner, inclusief een beschrijving van wat er moet worden gepicked en waar dat artikel ligt. Eenmaal gepakt en gescand, wordt de voorraadstatus gelijk aangepast en weet je dus ook precies wat je in huis hebt.

Bax Music verkoopt muziekinstrucmenten, DJ Gear en aanverwante producten. Een nichemarkt dus, waarin service en kwaliteit voorop staan. Daarom is Bax Music overgestapt op de magazijnsoftware van King. Inmiddels heeft Bax realtime inzicht in de voorraad. Jochanan Bax beschrijft de software daarom als “een echte tijdsaver.”

Weet wat je in huis hebt

King Software geeft realtime inzicht in de actuele voorraad. Doordat handscanners elke verandering in het magazijn doorgeven aan de software, weet je op elk moment van de dag hoeveel er op voorraad is. Deze kennis is jouw voordeel, want hiermee kun je voorkomen dat een artikel ooit uitverkocht raakt.

De slimme toepassingen van onze magazijnsoftware

Iedereen kan er mee werken

De software van King is net als jouw bedrijf: logisch en overzichtelijk. In een handzaam dashboard zie je gemakkelijk alle informatie die je nodig hebt om te sturen op snelheid en kwaliteit. Hetzelfde gemak kenmerkt ook de handscanners: doordat de interface logisch is ingericht, kan iedereen er na een korte instructie mee werken. 

Magazijnsoftware van King helpt met:

Met slimme software verzet je meer werk met minder mensen. Gun jezelf een voorsprong en bel/mail ons voor een demonstratie van King Software.

King Expert Center is er voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis
"Dankzij King Expert Center weet ik wat er is verkocht, zelfs voordat het weg is."
Afnemer van KING Business Software
Karin van Dam-Simon
Eigenaar Simon Speelgoed

Haal het onderste uit de kan met de magazijn software van King. Wij vertellen je hoe we de implementatie simpel en voordelig voor je gaan uitvoeren.

Veelgestelde vragen over het WMS-systeem van King Expert Center

King Software haalt het beste uit jouw medewerkers voor € 160 per gebruiker per maand. Voor dit bedrag haal je krachtige software in huis waarmee je de voorraadstatus gemakkelijk beheert.

Deze software is uit te breiden met handscanners, waar artikelen mee worden gescand en de softwar wordt bijgewerkt. Handscanners kosten € 30 per handscanners per maand.

Efficiënter werken met handscanners en magazijn software? Dat kan al vanaf € 190 per maand.

Magazijn software registreert welke goederen waar in het magazijn liggen. Op basis van deze informatie geeft de software adviezen over de meest handige volgorde om deze goederen in te picken. Hijbij wordt de barcode van het gepickte artikel gescand, door middel van de meegeleverde handscanners. Het resultaat is dat je altijd weet wat je in huis hebt en voorkom je dat voorraadtekorten ontstaan.

King Software biedt krachtige magazijn software die veel voordelen combineert in één krachtige interface. De software is zo ingericht dat het overzichtelijk is, en door iedereen te gebruiken.