Overzicht en structuur met een orderpicksysteem van King

Het orderpicksysteem van King

Het orderpicksysteem van King laat magazijnmedewerkers beter hun werk doen. Voortaan komen verkooporders digitaal binnen op een handscanner en kunnen de orders gelijk worden gepicked. 

Door het orderpicksysteem van King te koppelen aan ERP-software, heb je altijd realtime inzicht in de actuele voorraad, en is elke gepickte order gelijk gekoppeld aan een verkooporder en een factuur. 

Het resultaat is overzicht en structuur. Er wordt nauwkeuriger gewerkt en er wordt meer productie gedraaid met de bestaande groep medewerkers.  Er gaat geen tijd verloren met printen van verzamellijsten en het verwerken hiervan. Dit kenmerk is jouw voordeel: er worden meer orders gepickt met de bestaande groep medewerkers. Orders kunnen zelfs aan een specifieke handscanner worden toegewezen.

man met orderpicksysteem in magazijnEen orderpicksysteem voor een vast bedrag per maand

De voordelen van orderpicking met King:

 • Orders worden digital gepicked.
 • Minder fouten, minder retouren.
 • Uitzendkrachten sneller ingewerkt.

Het orderpicksysteem van King voorkomt fouten en spaart zo op termijn personeelskosten uit. Ontdek hoe groot jouw voordeel is tijdens een vrijblijvende demo van King.

Geïntegreerde handscanners maken King anders dan andere orderpicking systemen

De kracht van het orderpicksysteem van King is de integratie van de handscanner gebaseerd op de software van King, draaiend op een Android-smartphone.

Hiermee behoren werkbriefjes tot het verleden en ontvangen magazijnmedewerkers alle relevante beschrijvingen (item, magazijnlocatie, hoeveelheid) zodra de order wordt geplaatst. De integratie maakt King anders dan andere orderpicking systemen, want bij vragen heb je één aanspreekpunt.

Zo werken wij

 1. Telefonisch maken we kennis en plannen een demo op locatie
 2. Tijdens het eerste telefoongesprek kunnen we al een globale prijsindicatie geven, op basis van jouw specifieke wensen en eisen.
 3. We bezoeken jou en het magazijn en bespreken details, zoals de werkwijze. In de demo-omgeving laten we zien hoe King jouw processen straks stroomlijnt.
 4. Je ontvangt een offerte op maat.
 5. Offerte akkoord? We richten het orderpicksysteem in.
 6. Magazijnmedewerkers ontvangen hun nieuwe handscanner en kunnen diezelfde dag van start.

Orderpicken met King?

Ontdek waarom King beter werkt dan andere orderpicking systemen en en neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 0528-372391.

  Veelgestelde vragen over het orderpicksysteem van King:

  Wat doet een orderpicksysteem?

  Het orderpicksysteem van King zorgt dat magazijnmedewerkers hun instructies voortaan digitaal ontvangen. Dit voorkomt fouten en helpt medewerkers om sneller en efficiënter te werken.

  Krijgen medewerkers digitale scanners?

  Jazeker: de digitale scanners zijn de basis van orderpicking via King. Hiervoor rusten we smartphones uit met de juiste software en een handzame houder. Medewerkers ontvangen hun orders digitaal en scannen gepickte orders met één apparaat, waardoor in realtime wordt vastgelegd wat het magazijn binnenkomt of verlaat.

  Wat kost een orderpicksysteem?

  Het orderpicksysteem van King is gebaseerd op een maandelijks abonnement, waarbij de hoeveelheid functionaliteiten de prijs bepaalt. De meest simpele versie kost € 29,95 per maand. Veruit de meeste magazijnen kiezen voor de volledige versie met alle functionaliteiten en betalen daarvoor € 159,95 per apparaat per maand.