Zijlstra Beroepskleding

Zijlstra beroepskleding verzorgt alles op en om het lichaam. Ze leveren het gehele assortiment van kleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. King is al vanaf 1993 het pakket waarmee gewerkt wordt. Zelfs voordat het bedrijf door Joop Zijlstra werd voortgezet in 2000.

“Vergeleken met andere pakketten, hebben we het met King toch erg goed voor elkaar”

– Joop Zijlstra, eigenaar, Zijlstra Beroepskleding

Groeiende organisatie

Binnen Zijlstra beroepskleding is alles strak georganiseerd, waardoor het bedrijf de groei van de laatste tijd moeiteloos aan kan. King speelt hier in een belangrijke rol en is het hart van het bedrijf. “We hebben enkele jaren terug wel eens naar ander pakketten gekeken, maar kwamen tot de conclusie dat we het met King het best goed voor elkaar hebben. Het kan veel, is stabiel en geeft betrouwbare informatie.”

Het bedienen van de klant

De wil om de klanten zo optimaal mogelijk te bedienen, heeft geleid tot een koppeling tussen King en een door Zijlstra ontwikkelt Kleding Management Systeem (KMS). Hierin wordt alles vastgelegd wat voor die klant van toepassing is. Zoals medewerkers, budgetten, maatgegevens, huisstijlen enzovoort. Door jaren heen is het systeem steeds meer verbeterd en uitgebreid. Daarnaast worden orders automatisch verstuurd naar King door de koppeling. Dit scheelt veel werk en tijd aan de verkoop kant.

Dat is een heel verschil met de tijd voor 2003, toen de klantgegevens in Excel werden bijgehouden. Joop Zijlstra zegt daarover: “elke zaterdagochtend was ik Excel-lijsten aan het bijwerken om gegevens vast te leggen en om de juiste informatie te leveren aan mijn klant.”

CRM app

De CRM app van King wordt ook gebruikt bij Zijlstra Beroepskleding. Onderweg contactregistraties maken en openstaande posten bekijken, wordt zowel door directie als buitendienst als zeer handig ervaren. Met de CRM app heeft de buitendienst bij Zijlstra de optimale middelen om de klant perfect te bedienen. Waarbij elke buitendienst medewerker zijn eigen branche-gerichte specialiteit heeft. Alles voor een perfecte klantbeleving en om meerwaarde te creëren bij de bedrijven die Zijlstra Beroepskleding bedient.

Er is een begin gemaakt met WMS apps die King heeft ontwikkeld. Zijlstra wil het maximale uit King en hun producten halen, zodat er efficiënt gewerkt kan worden. De klant moet zo goed en zo snel mogelijk bedient worden. Ook magazijnautomatisering draagt daaraan bij.

De klanten die Zijlstra beroepskleding bedient, zijn bedrijven die de meerwaarde het bedrijf erkennen. Omdat alle medewerkers binnen een bedrijf, van vloer tot aan het management, door Zijlstra beroepskleding van de passende outfit worden voorzien, heeft het bedrijf een unieke positie. Bezoek de website: zijlstraberoepskleding.nl

Ga je net als Zijlstra Beroepskleding voor de optimale klantbeleving?

Start met King

Neem nu, hier contact op