Een King Webshop brengt online en offline samen

Integreer je website met de voorraad en de administratie

Hoe gemakkelijk zou het ondernemen worden, als de webshop rechtstreeks in verbinding zou staan met het voorraadbeheer en de administratie? Als een voorraadwijziging direct online zichtbaar is? En als een verkoop gelijk in de boekhouding wordt verwerkt?

Een King webshop koppelt al je gegevens op één platform, waardoor de gegevens altijd overeenkomen. De webshop is altijd actueel en overbodige, handmatige invoer behoort tot het verleden.

Resultaat: je houdt tijd over voor dingen die écht belangrijk zijn.

De krachtige toepassingen van King voor webshops

Actueel dankzij handscanners

Wij laten jouw medewerkers werken met handscanners. Zodra een item het magazijn binnenkomt of verlaat, verwerken medewerkers dit realtime in King. 

Dreigt een product onder de minimale beschikbare voorraad te zakken? Dan krijgt de inkoper op tijd een besteladvies, zodat er kan worden bijbesteld. Zo voorkom je dat je ‘nee’ moet verkopen, want de website geeft altijd de actuele voorraad weer.

Een betaalbare oplossing

King Software is speciaal ontwikkeld voor het mkb. De software is krachtig en overzichtelijk en het prijsmodel is flexibel. 

Bij King betaal je namelijk per gebruiker. Hierdoor kunnen ook middelgrote bedrijven gemakkelijk instappen zonder hoge kosten voor de aanschaf van de software.

Het koppelen van de magazijnstatus aan de webshop kan al vanaf € 190 per maand, uitgaande van één magazijnmedewerker met een scanner. Breidt het team zich uit? Dan kunnen we opschalen voor € 30 per scanner per maand.

King Expert Center is er voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis
"Dankzij King Expert Center weet ik wat er is verkocht, zelfs voordat het weg is."
Afnemer van KING Business Software
Karin van Dam-Simon
Eigenaar Simon Speelgoed

Overstappen op een King webshop? We vertellen je graag hoe een overstap in z'n werk gaat.

4.5 sterren in 17 Google Reviews.
4.5/5

Veelgestelde vragen over een King Webshop

De handscanners gebruiken smartphones en draaien op Android. Hierdoor voelen de scanners voor iedereen gelijk vertrouwd aan.

King Software is speciaal ontwikkeld voor het mkb. De software is krachtig en tegelijkertijd betaalbaar dankzij het flexibele abonnementsmodel.

Wij zijn King Expert Center, automatiseerder voor het mbk. Wij denken mee met ondernemers, inventariseren je bedrijfsprocessen, en spelen daarop in met slimme software.