Ontdek het krachtige WMS-systeem van King

Het WMS-systeem van King

In het magazijn wordt 30 procent van de tijd besteed aan  lopen. En dus wil je die tijd zo efficiënt mogelijk benutten. Met King WMS deel je het magazijn efficiënter in en handel je orders voortaan in een logische volgorde af.

King WMS zet je in voor orderpicking, inventarisaties, magazijnverplaatsingen en magazijnontvangsten. Voortaan zien medewerkers op een terminal het te picken item, waarbij de software bovendien meedenkt over bijvoorbeeld de slimste looproute en de meest logische volgorde.

Door de koppeling met de ERP-software van King heb je bovendien realtime inzicht in de actuele voorraad. Het resultaat is dat je nauwkeurig werkt, geen tijd verliest, en zo meer haalt uit je medewerkers.

 Een WMS-systeem van King voor een vast bedrag per maand

De voordelen van het WMS-systeem van King

Meer doen met minder mensen.

 • Digitaal orders picken.
 • Altijd weten wat waar ligt.
 • Aanbevelingen voor de slimste looproutes.

Met WMS van King voorkom je fouten en bespaar je op je personeelskosten. Hoeveel? Plan een kennismaking en we rekenen het uit.

Krachtig dankzij geïntegreerde handscanners

De kracht van King is de integratie van de handscanner, die in directe verbinding staat met de WMS-software. Werkbriefjes zijn hierdoor voorgoed verleden tijd: magazijnmedewerkers ontvangen belangrijke beschrijvingen (order, hoeveelheid, locatie) voortaan digitaal.

Zo werken wij

 1. Telefonisch bespreken we jouw processen en geven een eerste indicatie van de prijs.
 2. Tijdens een bezoek van jouw magazijn bespreken we de details, zoals de manier waarop wordt gewerkt.
 3. We maken een offerte op maat.
 4. Is de offerte akkoord? Dan verzorgen we de inrichting van het WMS-systeem.
 5. Magazijnmedewerkers ontvangen de handscanners en kunnen diezelfde dag nog van start.

Overstappen op King?

Neem contact op voor een offerte. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 0528-372391.

  Veelgestelde vragen over WMS van King

  Wat doet een Warehouse Management Systeem?

  Een Warehouse Management Systeem houdt bij waar in het magazijn goederen liggen en in welke volgorde ze het beste kunnen worden gepicked. Hierbij wordt de barcode van elk product gescand met een door ons geleverde handscanner. Zo weet je altijd wat je in huis hebt, waar het ligt en waar voorraadtekorten dreigen.

  Waarom King?

  King Software biedt alle functionaliteiten die je van een WMS mag verwachten, en méér. Een groot voordeel van King is dat de software en de scanner van dezelfde leverancier zijn. Hierdoor werken ze nauwkeurig samen en heb je één aanspreekpunt bij vragen.

  Wat kost een WMS systeem?

  De Warehouse Management Systeem-software van King wordt geleverd voor een vast bedrag per maand.

  De exacte prijs hangt af van het aantal gekozen functionaliteiten en hoeveel handscanners er nodig zijn. Kies je voor het King-pakket met alle functionaliteiten, dan kost dit € 159,95 per scanner, per maand.

  Wij verzorgen ook implementaties op maat, waarbij we ook scanners met minder functionaliteiten kunnen leveren.