Relatiebeheer (CRM)

King en relatiebeheer (CRM)

Inzicht in de contacten met jouw klanten en leveranciers is een waardevolle bron van informatie. Deel de informatie met je medewerkers, zodat zij altijd up-to-date zijn. Of het nu gaat om aantekeningen bij een offerte, een bezoekverslag of het aanpassen van contactgegevens, met King software heb je deze informatie direct bij de hand.

Koppel King CRM aan Outlook, zodat belangrijk mails automatisch worden vastgelegd in het digitaal archief. Daarmee is het centraal beheren van mails en andere documenten heel overzichtelijk. Per relatie kun je documenten opslaan, taken aanmaken of contacten registreren. Customer Relationship Management was nog nooit zo gemakkelijk. Met de CRM app van King op uw smartphone, kunt u realtime over juiste info beschikken en bewerken.

De CRM app is gratis voor King gebruikers. En is beschikbaar op zowel Android, als iOs.

 

Wil je een persoonlijk aanbod, met prijsindicatie?

info@kingexpertcenternoord.nl
0528 – 741010
info@kingexpertcenternoord.nl
0528 – 741010

Interesse in King? Vraag nu een gesprek aan.

Vraag nu vrijblijvend een telefonisch gesprek aan om te inventariseren wat King voor jou kan doen. Hierbij kunnen we direct een prijsindicatie geven en hopen we een snelle inschatting te kunnen maken van de King producten waar jij wat aan hebt. Na een eerste telefoongesprek komen we graag vrijblijvend bij je langs om de verdere details en gewoontes van jullie bedrijf door te spreken. Welke wensen heb je en welke oplossingen passen daar het beste bij. Als dat dan allemaal nog steeds interessant is, kunnen we een King pakket voor je gaan inrichten en hieraan de juiste koppelingen maken, vanaf dat moment kunnen er inrichtingskosten in rekening gebracht worden. In overleg uiteraard.