Projectadministratie

King en projecten

Wil je inzicht in de lopende projecten? En grip op de besteedde uren en verbruikte materialen? Projectorganisaties met behoefte aan strakkere projectbewaking en meer grip op projectkosten, daarvoor is de projecten administratie van King een uitstekend middel. Eerst zet je met King projecten uren makkelijk om in correcte facturen. En vervolgens maak je geen fouten meer en vergeet je nooit meer te factureren. Daarnaast zijn de projecten geïntegreerd met je boekhouding en je CRM.

Hoe werkt de projectadministratie van King?

In de projecten van King leg je al je afspraken vast. Hier kan het bijvoorbeeld gaan om prijzen, contacten of planning. Daarnaast maak je ook werkbonnen of facturen direct vanuit de projectadministratie. Hiermee behoudt je overzicht in de status van het project, qua begroting of vordering van het werk. Door het werken met projecten, voorkom je dus dubbel werk.

 

Wil je een persoonlijk aanbod, met prijsindicatie?

info@kingexpertcenternoord.nl
0528 – 741010
info@kingexpertcenternoord.nl
0528 – 741010

Interesse in King? Vraag nu een gesprek aan.

Vraag nu vrijblijvend een telefonisch gesprek aan om te inventariseren wat King voor jou kan doen. Hierbij kunnen we direct een prijsindicatie geven en hopen we een snelle inschatting te kunnen maken van de King producten waar jij wat aan hebt.

Na een eerste telefoongesprek komen we graag vrijblijvend bij je langs om de verdere details en gewoontes van jullie bedrijf door te spreken. Welke wensen heb je en welke oplossingen passen daar het beste bij.

Als dat dan allemaal nog steeds interessant is, kunnen we een King pakket voor je gaan inrichten en hieraan de juiste koppelingen maken, vanaf dat moment kunnen er inrichtingskosten in rekening gebracht worden. In overleg uiteraard.