King en projecten

King en projecten

Wil je inzicht in de lopende projecten? Grip op de besteedde uren en verbruikte materialen? Voor projectorganisaties met behoefte aan strakkere projectbewaking en meer grip op projectkosten, is de projecten administratie van King een uitstekend middel. Met King Projecten zet je uren makkelijk om in correcte facturen. Je maakt geen fouten meer en je vergeet nooit meer te factureren. King projecten is geïntegreerd met je boekhouding en je CRM.

Interesse in King? Vraag nu een gesprek aan.

Vraag nu vrijblijvend een telefonisch gesprek aan om te inventariseren wat King voor jou kan doen. Hierbij kunnen we direct een prijsindicatie geven en hopen we een snelle inschatting te kunnen maken van de King producten waar jij wat aan hebt.

Na een eerste telefoongesprek komen we graag vrijblijvend bij je langs om de verdere details en gewoontes van jullie bedrijf door te spreken. Welke wensen heb je en welke oplossingen passen daar het beste bij.

Als dat dan allemaal nog steeds interessant is, kunnen we een King pakket voor je gaan inrichten en hieraan de juiste koppelingen maken, vanaf dat moment kunnen er inrichtingskosten in rekening gebracht worden. In overleg uiteraard.