Kassa (POS)

King en kassa

Met de point-of-sale van King Software reken je snel af aan de balie, wordt direct de voorraad bij gewerkt, kunnen opstaande facturen worden voldaan en stel je zelf de betaalmogelijkheden in. Point-of-sale is gekoppeld aan je boekhouding. Geen werk meer achteraf. En met de bon historie maak je moeiteloos een kopie- factuur. Elke dag een kassaverslag van de omzetten en betaalwijzen.

Maak gebruik van een pc als kassa, hieraan koppelen we een barcode scanner, printer, pin, en geldlade. Alles volledig geïntegreerd en mogelijkheden met meerdere kassa’s binnen één administratie. Zo heb je een compleet kassasysteem waarbij de voorraad direct afgeboekt wordt en betalingen direct financieel geboekt kunnen worden.

Wil je een persoonlijk aanbod, met prijsindicatie?

info@kingexpertcenternoord.nl
0528 – 741010

Wil je een persoonlijk aanbod, met prijsindicatie?

info@kingexpertcenternoord.nl
0528 – 741010

Interesse in King? Vraag nu een gesprek aan.

Vraag nu vrijblijvend een telefonisch gesprek aan om te inventariseren wat King voor jou kan doen. Hierbij kunnen we direct een prijsindicatie geven en hopen we een snelle inschatting te kunnen maken van de King producten waar jij wat aan hebt. Na een eerste telefoongesprek komen we graag vrijblijvend bij je langs om de verdere details en gewoontes van jullie bedrijf door te spreken. Welke wensen heb je en welke oplossingen passen daar het beste bij. Als dat dan allemaal nog steeds interessant is, kunnen we een King pakket voor je gaan inrichten en hieraan de juiste koppelingen maken, vanaf dat moment kunnen er inrichtingskosten in rekening gebracht worden. In overleg uiteraard.