Factuurverwerking

King en factuurverwerking

Jouw inkoopfacturen automatisch laten verwerken? Dat kan met King software. Zowel PDF facturen als papieren facturen kunnen worden verwerkt, waarbij er een boeking en document naar King gaan. Hierbij krijg je de beschikking over een digitaal archief. Zowel kostenfacturen, als handelsfacturen kunnen worden verwerkt. Jouw voordeel:

  • 50% tijdwinst
  • geen overname fouten
  • jij houdt de controle
Hoe werkt het automatisch verwerken van facturen?

Door aan je King administratie een programma te koppelen die scant en herkent wat er op de facturen staat wordt er direct een boekingsvoorstel gedaan. Vervolgens kan jij of je collega’s deze boeking goedkeuren of aanpassen. Ook extra goedkeuring kan op basis van de hoogte van de prijs of verschillend per debiteur. Door het automatisch scannen en verwerken van die facturen bespaar je enorm veel tijd op het maken van boekingen in je administratie.

Wil je een persoonlijk aanbod, met prijsindicatie?

King@plusautomatisering.nl
0528 – 372391

Interesse in King? Vraag nu een gesprek aan.

Vraag nu vrijblijvend een telefonisch gesprek aan om te inventariseren wat King voor jou kan doen. Hierbij kunnen we direct een prijsindicatie geven en hopen we een snelle inschatting te kunnen maken van de King producten waar jij wat aan hebt. Na een eerste telefoongesprek komen we graag vrijblijvend bij je langs om de verdere details en gewoontes van jullie bedrijf door te spreken. Welke wensen heb je en welke oplossingen passen daar het beste bij. Als dat dan allemaal nog steeds interessant is, kunnen we een King pakket voor je gaan inrichten en hieraan de juiste koppelingen maken, vanaf dat moment kunnen er inrichtingskosten in rekening gebracht worden. In overleg uiteraard.