King Business Software beheert alle processen

Alles in één systeem

King Business Software brengt alle financiële, administratieve en logistieke gegevens samen in één overzichtelijk systeem. Door alle processen te combineren, weet je precies hoe je er voorstaat. 

Het hart van King zijn de handscanners waarmee we jouw magazijnmedewerkers uitrusten. Voortaal wordt elk item gescand bij binnenkomst of vertrek, en wordt de voorraadstatus in realtime verwerkt in de ERP-software. De actuele voorraadstatus achterhaal je voortaan met één druk op de knop.

En dreigt een item uit te verkopen? Dan krijg je op tijd een besteladvies, gebaseerd op de daadwerkelijke omlooptijd van de voorraad en de verwachte levertijd van het artikel.

King Business software

Empower the employee

De magazijn is de basis van jouw onderneming. Stagneert het magazijn, dan stagneert het hele bedrijf.

En daarom gaan we jouw magazijnmedewerkers helpen.

De orderpickers worden door ons uitgerust met handscanners met een display. Op dit display lezen ze gemakkelijk af welk item gepicked moet worden en waar het ligt. Ook denkt de software mee over de beste looproutes en optimale pickvolgorde.

Je medewerkers gaan meer doen in minder tijd, dankzij krachtige automatisering die met je meedenkt.

Betaalbare business software

King Business Software is ontworpen voor het mkb. Dit merk je niet alleen in de krachtige functionaliteiten, maar ook aan de kosten. In plaats van een torenhoge aanschafprijs, betaal je een vast bedrag per maand.

De hoogte van dit bedrag hangt af van het aantal functionaliteiten wat je gaat gebruiken en hoeveel mensen ermee gaan werken. King Business Software kan al vanaf € 190 per maand inclusief één handscanner.

De kracht van King is de flexibiliteit. Komen er medewerkers bij, of zijn er meer functionaliteiten nodig? Dan komen we met aanpassingen op maat en groeit de prijs met je mee. Hierdoor betaal je nooit teveel, maar altijd precies voor wat je nodig hebt.

King Expert Center is er voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis
"Dankzij King Expert Center weet ik wat er is verkocht, zelfs voordat het weg is."
Afnemer van KING Business Software
Karin van Dam-Simon
Eigenaar Simon Speelgoed

Nieuwsgierig naar King Business Software? We vertellen je er graag meer over.

4.5 sterren in 17 Google Reviews.
4.5/5

Veelgestelde vragen over King Business Software

King Business Software combineert al jouw bedrijfsprocessen in één systeem. Inkoop, verkoop, magazijnbeheer en de boekhouding. Het resultaat is inzicht en overzicht, zodat je op elk moment van de dag precies weet hoe je er voorstaat.

King Business Software is te koppelen met bestaande systemen. 

Als ervaren automatiseerder verzorgen bij een King-implementatie op maat. Wij analyseren jouw behoeftes, stemmen de software daarop af, en zorgen voor een vlekkeloze implementatie.