Magazijnontvangsten app

King Magazijnontvangsten app

Door te scannen is je voorraad realtime up-to-date. Tevens bespaart het tijd doordat de magazijnontvangsten op kantoor niet meer handmatig ingeboekt hoeven te worden. Maar dit direct in het magazijn gebeurd. Bovendien voorkomt het scannen van binnenkomende goederen fouten. De scanner toont je de juiste locatie van het product, zodat het direct op de goede plaats in je magazijn komt te liggen. Doordat de voorraad zo goed mogelijk in beeld is, kan er ook naar behoren verkocht en besteld worden. Hierdoor doe je én geen loze beloftes aan de klant én bespaar je geld door nauwkeuriger te bestellen.

Voordelen Magazijnontvangsten app:

  • Ingebouwde controles
  • Efficiency verhoging van het magazijn
  • Scan binnenkomende goederen en match deze met bestellingen

Zoek eerst de bestelling op basis van: bestelnummer, leverancier of kies een bestelling door eerst een artikel te scannen. Vervolgens scan je de artikelen en geef je het aantal in. Wijkt het aantal af van de bestelling? Dan zie je dat direct.

Wil je een persoonlijk aanbod, met prijsindicatie?

info@kingexpertcenternoord.nl
0528 – 372391
info@kingexpertcenternoord.nl
0528 – 741010

Interesse in King? Vraag nu een gesprek aan.

Vraag nu vrijblijvend een telefonisch gesprek aan om te inventariseren wat King voor jou kan doen. Hierbij kunnen we direct een prijsindicatie geven en hopen we een snelle inschatting te kunnen maken van de King producten waar jij wat aan hebt. Na een eerste telefoongesprek komen we graag vrijblijvend bij je langs om de verdere details en gewoontes van jullie bedrijf door te spreken. Welke wensen heb je en welke oplossingen passen daar het beste bij. Daarbij kunnen we direct de apps laten zien die jij interessant vindt. Wij zorgen dat we scanners mee hebben en kunnen een voorstel doen voor een efficiënte werkwijze. Als dat dan allemaal nog steeds interessant is, kunnen we een King pakket voor je gaan inrichten en hieraan de juiste koppelingen maken, vanaf dat moment kunnen er inrichtingskosten in rekening gebracht worden. Dat doen we in overleg uiteraard.