Inventariseren app

King Inventariseren app

Door het tellen van je voorraad heb je de mogelijkheid om te kijken hoe goed het bedrijf werkelijk loopt. Wanneer je geen voorraad telt, weet je niet of je inkoop tot verkoop verhouding wel zo goed is als je werkelijk denkt. Immers weet je niet precies wat je in het magazijn hebt liggen. Bovendien krijg je overzicht in je realtime voorraad, hierdoor maak je minder fouten met bestellen en weet je direct of je kunt leveren aan de klant. Dat wekt vertrouwen.

Mogelijkheden Inventariseren app:

  • Cycle count – regelmatig een selectie inventariseren
  • Tellijst leverancier
  • Vrije telling – steeksproefgewijs
  • Tellijst locaties – op volgorde locaties

Scannen kan via een snelscanner of via de camera. De Barcodes voor artikelen of locaties maken we vanuit King. Dit kan op basis van EAN-code, maar ook op artikelnummer of locatiecode.

Wil je een persoonlijk aanbod, met prijsindicatie?

info@kingexpertcenternoord.nl
0528 – 741010

Wil je een persoonlijk aanbod, met prijsindicatie?

info@kingexpertcenternoord.nl
0528 – 741010

Interesse in King? Vraag nu een gesprek aan.

Vraag nu vrijblijvend een telefonisch gesprek aan om te inventariseren wat King voor jou kan doen. Hierbij kunnen we direct een prijsindicatie geven en hopen we een snelle inschatting te kunnen maken van de King producten waar jij wat aan hebt. Na een eerste telefoongesprek komen we graag vrijblijvend bij je langs om de verdere details en gewoontes van jullie bedrijf door te spreken. Welke wensen heb je en welke oplossingen passen daar het beste bij. Daarbij kunnen we direct de apps laten zien die jij interessant vindt. Wij zorgen dat we scanners mee hebben en kunnen een voorstel doen voor een efficiënte werkwijze. Als dat dan allemaal nog steeds interessant is, kunnen we een King pakket voor je gaan inrichten en hieraan de juiste koppelingen maken, vanaf dat moment kunnen er inrichtingskosten in rekening gebracht worden. Dat doen we in overleg uiteraard.