Partners van het King Expert Center

Hexagon png teamwork 2

Bundelen van krachten

Het King Expert Center werkt samen met een aantal partners. Door kennis en ervaringen te delen en expertise te bundelen creëren wij een meerwaarde voor onze klanten. Graag stellen wij een aantal van onze partners aan u voor.

Vertrouwd door het mkb

Ondernemers in Noord-Nederland vertrouwen op de flexibele oplossingen van King Expert Center.

Pakketten van King

King Business Software biedt acht verschillende ERP-pakketten aan. Deze pakketten zijn eenvoudig uit te breiden.  Daarnaast kan je ook verschillende koppelingen combineren met King Software.

"We weten nu beter hoeveel we moeten inkopen."
Afnemer van KING Business Software
Erika Poel
Mede-eigenaar van Fruitkracht

Elvy

De koppeling tussen Elvy en King is volledig geïntegreerd en wordt realtime vorm gegeven. Dit houdt in dat er geen handmatige export en import gedaan hoeft te worden, maar dat Elvy constant in verbinding staat met de database van King. Hierdoor is er geen vertraging tijdens het verwerken van een boeking vanuit Elvy naar uw administratie en is er te allen tijde inzicht in de omloop van facturen vanuit de administratie.

Zenvoices

Zenvoices maakt factuurverwerking eenvoudig en bespaart je tijd en geld. Je e-mailt e-facturen, gescande of digitale facturen naar je beveiligde Zenvoices administratie of uploadt ze in de Zenvoices app. Je ontvangt binnen enkele ogenblikken (geheel automatisch) een boekingsvoorstel en na goedkeuring wordt de factuur verwerkt in King.

"Voorheen was ik met de financiële administratie 2,5 dag kwijt en ik denk dat ik nu 1,5 dag nodig ben. Dus voor ons werkt het."
Wigchers Transport

Q-Fieldservice

Door de koppeling tussen de King omgeving en Q-Fieldservice kun je eenvoudig opdrachten voor buitendienstmedewerkers inplannen op het overzichtelijke grafische planbord van de Q-Fieldservice Planner. Op dit planbord kun je tevens de voortgang van alle opdrachten real-time volgen. Je ziet onmiddellijk of er al met de opdracht gestart is, of wanneer de opdracht gereed is.

vPlan

vPlan is het gemakkelijkste platform om elk team en elke activiteit te plannen. Meer dan honderden bedrijven gebruiken vPlan, van productiebedrijf tot dienstverleners. Creëer je eigen workflow en proces. Synchroniseer, plan, volg en analyseer al het werk. Krijg grip op capaciteit, prioriteit en deadlines. Deel de planning makkelijk en werk samen in één tool. Snel te integreren met bestaande software, waaronder King.

Vanuit onze ervaring herkennen wij snel de oorzaak. Onze ervaring is jouw voordeel, want zo kunnen we snel een oplossing op maat maken voor de problemen waar jouw mensen dagelijks tegenaan lopen.

King Expert Center is voor ondernemers

KING experts Nick ten Kate en Bart Jan Berghuis

Stapsgewijs van probleem naar oplossing

In een eerste telefoongesprek bespreken we de uitdagingen waar jouw bedrijf voor staat.

Tijdens dit gesprek ontdek je welke oplossingen King Expert Center biedt en krijg je een globale indicatie van de kosten.

In een tweede telefoongesprek nemen we de bedrijfsprocessen door en inventariseren we hoeveel medewerkers bij elk proces betrokken zijn.

Wij bedenken een flexibele oplossing voor jouw unieke uitdagingen en werken dit uit in King Software.

We komen bij je langs of plannen een overlegmoment via Microsoft Teams.

We vertellen welke oplossing we hebben ontworpen en tonen je hoe dat er in King Software uitziet.

We werken onze oplossing uit naar een gerichte offerte, inclusief een concrete planning. Zo weet je precies wat het kost en wanneer we opleveren.

Is de offerte akkoord? Dan begint de implementatie van onze oplossing.

De beloofde stappen worden nauwgezet uitgevoerd, waarbij we tijdens elke stap de impact op de productie zoveel mogelijk beperken.

We zorgen dat alle medewerkers op de dag van de livegang kunnen werken binnen de nieuwe systemen.

Iedereen ontvangt de juiste devices, inloggegevens en de bijbehorende werkinstructie.

Na de livegang bezoeken we de werkvloer en inventariseren we de meningen van de werknemers.

Aan de hand van feedback van de werkvloer kunnen we tips geven of wellicht nog extra stappen maken.

Een vraag over het gebruik van King Software? We zijn altijd goed bereikbaar en zitten voor je klaar.

Magazijnbeheer en orders picken

Een partnership zonder poespas​

King Expert Center is automatiseerder in Noordoost-Nederland. Wij zijn geen mannen en vrouwen in driedelig pak, maar hardwerkende ondernemers (net als jij). Nuchter, direct en efficiënt.

Wij luisteren naar onze klanten, zetten hun problemen om in oplossingen en zorgen ervoor dat iedereen in het bedrijf die oplossingen goed kan gaan gebruiken.

Kortom: geen poespas, maar direct een snelle en betrouwbare oplossing gebaseerd op een duurzame partnership.

"Dankzij King Expert Center weet ik wat er is verkocht, zelfs voordat het weg is."
Afnemer van KING Business Software
Karin van Dam-Simon
Eigenaar Simon Speelgoed
4.5
4.5/5

Flexibele bedrijfssoftware op maat geïmplementeerd | Lees wat onze klanten zeggen

King Business Software biedt acht verschillende ERP-pakketten aan. Deze pakketten zijn eenvoudig uit te breiden.  Daarnaast kan je ook verschillende koppelingen combineren met King Software.