Nieuwe King functies: bankenkoppeling, tegels en dashboard per debiteur

Nieuwe King functies: bankenkoppeling, tegels en dashboard per debiteur

Een nieuwe startscherm, een overzichtelijk dashboard per debiteur en het automatisch verwerken van bankmutaties. Zomaar wat grepen uit de nieuwste release van King. Lees meer over de nieuwe functionaliteiten en download hem nu!

King startscherm met tegels
In de update heeft het King startscherm een nieuwe look gekregen. Op het startscherm zijn nu tegels (snelkoppelingen) beschikbaar voor de functies die veel gebruikt worden. Per gebruiker en per administratie zijn de tegels gemakkelijk in te stellen.

Dashboard per debiteur
King had al een financieel dashboard, nu is er ook het dashboard per debiteur. Dit dashboard geeft in één oogopslag belangrijke financiële informatie van de debiteur weer. Hier gaat het o.a. om omzet per periode, openstaande posten, openstaande orders/offertes en omzet per artikel. Ook dit dashboard is eenvoudig aan te passen.

Bankenkoppeling
Vanaf de King software update is het mogelijk om je banktransacties automatisch in King in te lezen en te verwerken. Dagelijks zet de Bankenkoppeling je banktransacties in de administratie. Vervolgens kunnen de banktransacties automatisch gematcht en geboekt worden in je King administratie.

 

 

Wil je direct werken met de nieuwe update? Neem contact met ons op dan helpen we je graag. Bel 0528 741010 of mail info@kingexpertcenternoord.nl.