King en verkopen

King en verkopen

Als verkooporganisatie wil je altijd over de juiste informatie kunnen beschikken. King heeft hier de juiste tools voor. Met een CRM app, uitstekende orderadministratie, prijsafspraken op alle niveau’s, koppelingen met webshops zoals Magento, WooCommerce en vele anderen, is King de ideale software voor een handelsonderneming. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wil jij een koppeling met een andere applicatie? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Interesse in King? Vraag nu een gesprek aan.

Vraag nu vrijblijvend een telefonisch gesprek aan om te inventariseren wat King voor jou kan doen. Hierbij kunnen we direct een prijsindicatie geven en hopen we een snelle inschatting te kunnen maken van de King producten waar jij wat aan hebt.

Na een eerste telefoongesprek komen we graag vrijblijvend bij je langs om de verdere details en gewoontes van jullie bedrijf door te spreken. Welke wensen heb je en welke oplossingen passen daar het beste bij.

Als dat dan allemaal nog steeds interessant is, kunnen we een King pakket voor je gaan inrichten en hieraan de juiste koppelingen maken, vanaf dat moment kunnen er inrichtingskosten in rekening gebracht worden. In overleg uiteraard.