King en Scan / Boek

King en Scan / Boek

Jouw inkoopfacturen automatisch laten verwerken? Dat kan met King software. Zowel PDF facturen als papieren facturen kunnen worden verwerkt, waarbij er een boeking en document naar King gaan. Hierbij krijg je de beschikking over een digitaal archief. Zowel kostenfacturen, als handelsfacturen kunnen worden verwerkt.  Jouw voordeel:

  • 50% tijdwinst
  • geen overname fouten
  • jij houdt de controle

 

Interesse in King? Vraag nu een gesprek aan.

Vraag nu vrijblijvend een telefonisch gesprek aan om te inventariseren wat King voor jou kan doen. Hierbij kunnen we direct een prijsindicatie geven en hopen we een snelle inschatting te kunnen maken van de King producten waar jij wat aan hebt.

Na een eerste telefoongesprek komen we graag vrijblijvend bij je langs om de verdere details en gewoontes van jullie bedrijf door te spreken. Welke wensen heb je en welke oplossingen passen daar het beste bij.

Als dat dan allemaal nog steeds interessant is, kunnen we een King pakket voor je gaan inrichten en hieraan de juiste koppelingen maken, vanaf dat moment kunnen er inrichtingskosten in rekening gebracht worden. In overleg uiteraard.