Sales

King en sales

Als verkooporganisatie wil je altijd over de juiste informatie kunnen beschikken. King heeft hier de juiste tools voor. Enkele mogelijkheden:

  • CRM app: maak contactregistraties
  • Klanten dashboard met order info en openstaande posten
  • Overzicht van verkooporders
  • Registreer prijsafspraken
  • Koppel met webshops: Magento, WooCommerce, etc.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wil jij een koppeling met een andere applicatie? Wij informeren je graag over de mogelijkheden. King is de ideale software voor een handelsonderneming.

Wil je een persoonlijk aanbod, met prijsindicatie?

info@kingexpertcenternoord.nl
0528 – 741010
info@kingexpertcenternoord.nl
0528 – 741010

King sales bij anderen:

 

Interesse in King? Vraag nu een gesprek aan.

 

Vraag nu vrijblijvend een telefonisch gesprek aan om te inventariseren wat King voor jou kan doen. Hierbij kunnen we direct een prijsindicatie geven en hopen we een snelle inschatting te kunnen maken van de King producten waar jij wat aan hebt. Na een eerste telefoongesprek komen we graag vrijblijvend bij je langs om de verdere details en gewoontes van jullie bedrijf door te spreken. Welke wensen heb je en welke oplossingen passen daar het beste bij. Als dat dan allemaal nog steeds interessant is, kunnen we een King pakket voor je gaan inrichten en hieraan de juiste koppelingen maken, vanaf dat moment kunnen er inrichtingskosten in rekening gebracht worden. In overleg uiteraard.