Productieproces

King en productie

Heb jij een order gestuurd productieproces? Laat je administratie soepel verlopen met inzicht in de voorraden, zowel van verkoopproducten, als de componenten en de grondstoffen. Jouw verkooporder zet je om in een productieorder, zodat je direct aan de slag kunt.

Hoe verwerkt King jouw productieproces?

In King heb je de mogelijkheid om productieproces administratief vast te leggen. Maak per proces een recept aan, hierbij voeg je uren, grondstoffen en componenten toe. Hierdoor wordt je voorraad direct verwerkt en krijg je overzicht van de toegevoegde waarde per productieproces. Omdat elke proces altijd net iets anders verloopt, kun je natijd altijd nog de nodige aanpassingen doen.

Wil je een persoonlijk aanbod, met prijsindicatie?

info@kingexpertcenternoord.nl
0528 – 741010
info@kingexpertcenternoord.nl
0528 – 741010

Interesse in King? Vraag nu een gesprek aan.

Vraag nu vrijblijvend een telefonisch gesprek aan om te inventariseren wat King voor jou kan doen. Hierbij kunnen we direct een prijsindicatie geven en hopen we een snelle inschatting te kunnen maken van de King producten waar jij wat aan hebt. Na een eerste telefoongesprek komen we graag vrijblijvend bij je langs om de verdere details en gewoontes van jullie bedrijf door te spreken. Welke wensen heb je en welke oplossingen passen daar het beste bij. Als dat dan allemaal nog steeds interessant is, kunnen we een King pakket voor je gaan inrichten en hieraan de juiste koppelingen maken, vanaf dat moment kunnen er inrichtingskosten in rekening gebracht worden. In overleg uiteraard.