King en productie

King en productie

Heb jij een order gestuurd productieproces? Dan is de productieadministratie van King de software wat voor jou. Zo laat je de administratie soepel verlopen, met inzicht in de voorraden en de grondstoffen. Jouw verkooporder zet je om in een productieorder, zodat je direct aan de slag kunt.

Daarbovenop heb je een actueel beeld van de aantallen en waarden van de voorraad en grondstoffen. De productiemodule van King kan volledig worden geïntegreerd met jouw boekhouding.

Interesse in King? Vraag nu een gesprek aan.

Vraag nu vrijblijvend een telefonisch gesprek aan om te inventariseren wat King voor jou kan doen. Hierbij kunnen we direct een prijsindicatie geven en hopen we een snelle inschatting te kunnen maken van de King producten waar jij wat aan hebt.

Na een eerste telefoongesprek komen we graag vrijblijvend bij je langs om de verdere details en gewoontes van jullie bedrijf door te spreken. Welke wensen heb je en welke oplossingen passen daar het beste bij.

Als dat dan allemaal nog steeds interessant is, kunnen we een King pakket voor je gaan inrichten en hieraan de juiste koppelingen maken, vanaf dat moment kunnen er inrichtingskosten in rekening gebracht worden. In overleg uiteraard.