King en magazijn (WMS)

King en magazijn (WMS)

Wist je dat 30% van de tijd in het magazijn wordt besteed aan lopen? Met king WMS werk je effici├źnter in het magazijn en voorkom je de inzet van extra personeel. King WMS zet je in voor orderpicking, inventarisatie, magazijn verplaatsingen en magazijnontvangsten. Handscanners nemen het schrijfwerk over. Door de koppeling met King software worden de mutaties direct verwerkt, wat tijd scheelt en overname fouten voorkomt. De investering verdien je snel terug door:

  • minder mensen meer doen
  • inzicht in de voorraad
  • tijdig en correct leveren

 

Bekijk de video over King WMS

 

Interesse in King? Vraag nu een gesprek aan.

Vraag nu vrijblijvend een telefonisch gesprek aan om te inventariseren wat King voor jou kan doen. Hierbij kunnen we direct een prijsindicatie geven en hopen we een snelle inschatting te kunnen maken van de King producten waar jij wat aan hebt.

Na een eerste telefoongesprek komen we graag vrijblijvend bij je langs om de verdere details en gewoontes van jullie bedrijf door te spreken. Welke wensen heb je en welke oplossingen passen daar het beste bij.

Als dat dan allemaal nog steeds interessant is, kunnen we een King pakket voor je gaan inrichten en hieraan de juiste koppelingen maken, vanaf dat moment kunnen er inrichtingskosten in rekening gebracht worden. In overleg uiteraard.