King Koppelingen

King Koppelingen

King kan veel zelf, maar het sterke aan King is dat het gekoppeld kan worden met veel andere software. Dit om gebruik te maken van programma’s die een waardevolle toevoeging aan King zijn. Ze verhogen je efficiëntie en voorkomen inzet van extra personeel bij piekmomenten. Bekijk de volgende onderwerpen:

  • Verzending
  • Planning
  • Facturen

Distributie

Koppel King met vervoerders, laat na het printen van de pakbon automatisch een voorvermelding van de verzending sturen naar een vervoerder. Koppel met 1 of meerdere vervoerders, afhankelijk van het te verzenden product. Deze koppeling heb je al vanaf € 14,95 per maand, exclusief implementatie.

Planning

Koppel King met de planning van jouw bedrijf. Plan bijvoorbeeld productiemedewerkers bij machines in de fabriek of chauffeurs op een vervoersmiddel met route. Laat de orders vanuit King naar je planning gaan, zo voorkom je dubbel werk en elimineer je fouten.

Productieplanning

Wil je eenvoudig jouw verschillende middelen kunnen plannen op basis van de productieorders? Met onze productieplanning kun je direct een bestelling van de klant inplannen bij de juiste machines en het juiste personeel.

Distributieplanning

Wil je duidelijk overzicht in de planning van jouw eigen bezorging? Wij maken een rittenplanner die jouw verkooporders in King uitleest, zodat je direct op basis van je administratie kunt plannen.

Facturen

Wil je graag zekerheid van betaling? Of wil je sneller je inkoopfacturen inboeken? Zowel aan de inkoop en kosten kant van de facturen, als aan de verkoop kant, kan er door koppelingen versnelling in administratie en betaling gerealiseerd worden.

Inkoopfacturen scannen

Wil je tijd besparen met het verwerken van je inkoop- of kostenfacturen? Niet meer alles in dikke mappen bewaren? Kies voor een Scan en Boek oplossing. Wij bieden verschillende pakketten aan die je kunt koppelen met je King administratie. Je blijft nog steeds je inkoop boekhouding in King bijhouden, alleen je kunt een programma laten herkennen wat erop de factuur staat. Dat bespaart je een hoop tijd. Dat terwijl je precies genoeg grip houdt op die facturen.

Verkopen met Tikkie

Wil je sneller betaald krijgen bij elke factuur die je stuurt? Dan stuur je toch direct een link met betaalverzoek mee, een Tikkie! Zo kan jouw klant direct makkelijk een betaling voor jouw factuur aanmaken en scheelt dit jou tijd met het versturen van herinneringen. Koppel Tikkie met King zodat dit automatisch mee wordt verstuurd met de factuur die je verzendt.

Webshop

Direct bestellingen vanuit je webshop naar King doorzetten? Artikelen beheer vanuit King op je website? Het kan met onze WooCommerce koppeling. Je voorkomt dubbel invoerwerk en hebt je prijzen altijd up to date.

De WooCommerce koppeling zorgt ervoor dat jouw webshop functies van King kan gebruiken, zoals:

  • Staffelprijzen
  • Prijsafspraken
  • Productvariaties
  • Opbrengstgroepen
  • Debiteurgroepen
  • Volgartikelen
  • Gerelateerde artikelen uit King

Beheer je artikelen op één plek, vanuit je King administratie. Van hier synchroniseren we alles automatisch vanuit en naar King.